Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dojrzałakobieta

wstydliwosć jak u nastolatki

Polecane posty

Gość dojrzałakobieta

lubie, ale wstydze sie komplementow, prowokacyjnych zachowan panów sama ich często prowokuje ostrymi ripostami, zachowaniem, a potem ucinam zawsze taka bylam, nie wiem dlaczego nie potrafie też tak naprawdę rozmawiać z ludźmi , a w ich oczach uchodzę za osobę bardzo śmiala, elokwentną dlaczego całe życie gram, strasznie mnie to męczy

Gość poradzętyle tylko
nie prowokuj, nie bedziesz sie wstydzić

Gość dojrzałakobieta
tak , zawsze podobali mi sie tacy otwarci ludzie i dlatego pewnie taka gram moja gra konczy sie gdy osiagne zamierzony cel ale chciałabym być sobą jako dziewczynka bardzo bałam sie kontaktów z ludźmi, bałam się odrzucenia, widziałam, że ludzie przebojowi mają lepiej tylko, że ja taka nie jestem, ale nie potrafię juz byc sobą wieczna gra, wypalająca mnie gra

Gość dojrzałakobieta
odskoczni nie mogę bo i pracę wybrałam taką by byc w ciagłym kontakcie z ludźmi i mieć wplyw na ich zycie nauczyciel

Gość dojrzałakobieta
uśmiech na twarzy gdy mam normalną wszyscy sie pytają co sie stało, wiec znowu sie usmiecham, by byli zadowoleni

chcesz dobrze się zawsze prezentować, ale to kosztuje wiele wysiłku jeśli nie jest naturalne, dopóki nie zaczniesz sama się dobrze czuć we własnej skórze problem nie zniknie

Gość dojrzałakobieta
czas na .... jak tego dokonalas wycofalaś sie z dotychczasowego zycia?

Gość dojrzałakobieta
dlaczego nie odpowie

Gość dojrzałakobieta
aaaa.... szkoda, bo chętnie bym sie dowiedziała jak to zmienic nie stawiając swojego życia do góry nogami