Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialy_pawelek_1969

Co o mnie sądzicie ?

Polecane posty

Mam lat 40 moje zarobki netto około 3000 (stan na grudzień 2008) praca - w dużej instytucji finansowej prawo jazdy - brak żona - brak dziewczyny - nigdy nie miałem, tylko raz koleżanka pierwszy erotyczny pocałunek w usta - nigdy czy ciągnie mnie do facetów - nie czy umiem naprawić pralkę - nie czy się onanizuję - niestety tak co cenię w dziewczynach - dobroć czy jestem osobą publiczną ? - w pewnym stopniu tak moje zalety - nie obgaduje innych a poza tym jak nie ma mamy w domu to sam sobie potrafię zrobić jedzenie - nie jestem kłótliwy moje wady - jestem niekonsekwentny - jestem leniwy - czasami lubię za bardzo marzyć - nie wiem jak się odbywa stosunek seksualny - zaniedbałem pewne formy opieki nad chrześniaczką - boje się chodzić do lekarzy - jestem bałaganiarski - mówię do siebie na ulicy ---------- co o mnie sądzicie ? proszę o surową ocenę

Gość madziattt
daj fotke :P

Gość dojrzałakobieta
czy to konfesjonał?

Gość leniwa oferma z ciebie

Gość lol283735346
40letni facet mieszka z mamą? pewnie bez przerwy od tych 40 lat...

Jezu:O mami synus,ktory nawet prawka nie ma bo pewnie tata do pracy cie wozi.No moze w miare madry bo praca w dobrej firmie lub ojciec jest wlascicielem:DI jeszcze z rodzicami mieszkasz i prawiczek w tym wieku:O jestes niesmialy lub cipa z ciebie.zrob cos z soba bo cale zycie spedzisz praca powrot do domu obiadek mamusi i komputer :O napisalam prawde co mysle:)

do: Angel from hell boję sie kobiet, gdyż jeżeli bym sie zaczał spotykać z kobietą to (widze to po kolegach) musiałbym często ustepować kobiecie dlatego, że jest kobietą, zauważyłem, że np. moja ciotka często przy innych osobach krzyczała na swego meża, nie chciałbym byc tak poniżany.

do: lol283735346 tak, bez przerwy. Z tym że oddaje mamie każdego miesiaca 1000 złotych na wydatki domowe

Gość kamaa
i się dziwisz ze masz 40 lat i jestes prawiczkiem. no ja pierdziele... sory, ale jesli chcesz miec kobiete to musisz isc na jakies ustepstwa. Nie kazda kobieta krzyczy na swojego mezczyzne... tylko zeby ją miec trzeba sie kur*wa staraC !

Gość lol283735346
to widze ze Cie ciekawie matka wychowala. do przewidzenia w sumie. zwiazek polega na partnerstwie i pewnych ustepstwach i kompromisach. z obu stron.

do kamaa masz dużo racji ale ja sie po prostu boje ze moja decyzja o podjeciu związku z kobietą byłaby oparta na impulsie i wtedy po pół roku bym juz odczuwał brak wolnosci,

A ja nie lubię ubliżać ludziom. Zresztą, nie zasługujesz na to. Sam wiesz najlepiej, co sprawia,ze do tej pory nie zalozyles rodziny. Moze niesmialosc? Niespelniona milosc?

Gość kamaa
dokładnie. wez sie w garsc ... umow się z kims i moze się uda cos na dłuzsza mete. a nie sranie w banie... nawet nie wiesz co to milosc bo nie chcesz jej przezyc. ty myslisz chyba ze dziewczyna przyjdzie zapuka do drzwi i kocham Cię.

Boisz sie ryzyka? Dlaczego? Tyle jest samotnych kobiet, ktore czekaja na jakiegos milego faceta. Jest tez sporo zołz,ale to po paru spotkaniach wyjdzie szydło z worka;)

do lol283735346 jeszcze jest taka jedna sprawa. Zastanawiam sie czy mezczyzna ma jakies korzysci ze związku z kobietom. tak wiem - seks, ale moge sobie zorganizowac na własną rękę a życie uczuciowe prowadzę korespondując z kobietami w internecie tak wiec praie żadne korzyści dla mnie a wiele strat (np. utrata suwerennosci w dziedzinie zarzadzania swoimi zasobami pienieznymi oraz np. ppoczucie ze bede traktowany gorzej niz dzieci (zauwazyłem ze kobieta jak matka w stosunku do dzieci jest wyrozumiała a wobec męza opryskliwa) bo ja duzo obserwuje

Zresztą, o czym ja pisze. Ja sie boje isc uszy przekluc do kosmetyczki, stara baba, prawie 30-letnia, a Tobie radze umawiac sie- znacznie trudniejsza rzecz:)

Utrata suwerennosci? Paweł, to wspaniałe uczucie mieć rodzinę i móc przeznaczać część pieniedzy na to,zeby im bylo dobrze.:) A kobieta to rozmowy, to przytulanie sie, to brak samotnosci, wspolne wypady do znajomych, na pizze, piwo:)

Gość maleńka--------
Pawełku,kojarze Cię z pewnym dawnym znajomym,mam nadzieję że to nieTy miewasz takie perwersje

Gość czytam stare tematy
Hahaha, prawiki patrzcie jaka przyszłość Was czeka.