Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Judytkkkaa22

co sadzicie o facecie który mówi do dziewczyny po nazwisku?

Polecane posty

Gość Judytkkkaa22

Serio,uważacie,że należy go rzucić?mój mąż od 13 lat mówi do mnie "stara" ;( Czy to wyraz braku szacunku?

Gość 11Dankaaaaa23
inna syt.jest jak ktos sie długo zna albo stare dobre małzenstwo czesem dla przekory mówi "stara"Stary do siebie a inna jak ktos króko sie zna i do młodej dziewczyny tak mówi oficjalnie

Gość hahhahahaha...................
a moze jemu sie wydaje ze gra w modzie na sukces;d albo sie za duzo naogladal tego zycia na sile

Gość Judytkkkaa22
powiedział ze tak mu wygodniej do mnie mówic a mnie ejst głupio go wciaz upominac i nie chce mu az tak okazywac ze mnie to boli ze mi przykro

Gość Judytkkkaa22
ale on tylko do mnie sie tak zwraca do innych dziewczyn w moim wieku po imieniu nawet do tych co krócej pracuja z nami

Gość Judytkkkaa22

Gość werwer
powiedz że sobie nie życzysz, co za problem ;o i nie bój się tak tego że cię zdemaskuje ze ci na nim zalezy

Gość la pink
ale bredzicie... zwrócenie się do faceta per Grzegorz, Krzysztof brzmi bardzo ładnie nawet dość...elegancko, podobnie do dziewczyny szczerze? to lepsze niż te wszystkie misiu, pysiu, srysiu, żabciu bleeeeee jeśli chodzi o per Kowalski Nowak Wiśniewski - po prostu trochę dla jajek i nie ma to nic wspólnego z "gorszym" traktowaniem... dziecinada i banał przez was przemawia...

Gość Judytkkkaa22
jakos zadna sie nie wypowiedziała czy jej by pasowała jakbby jej facet lub ktos kto wam sie podoba do was sie tak zwracał

Gość Judytkkkaa22