Carrie7071 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 witam od tygodnia odchudzam się i zrzuciłam 3kg. w niedziele (14.06) dostałam okres - był głównie brązowy, w poniedziałek był czarny a tylko momentami czerwony. we wtorek nie było go już zupełnie w środe znów mieszany czerwony,brązowy a dziś (czwartek) już go nie ma. Dodam też ,że współżyje z moim facetem bez zabezpieczeń(STARALISMY SIE O DZIDZIUSIA ALE ODPUSCILISMY PO 6 MIES.) A wiec czy to spowodowane jest odchudzaniem czy moze to ciaza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carrie7071 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 \'\'okres\'\' skonczyl sie w czwartek - notka byla kopiowana ;) a i dodam jeszcze ze moj okres trwa 7 dni ! ;) Z GÓRY DZIEKI ZA WSZYSTKIE MĄDRE ODPOWIEDZI ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heheheh... Napisano Czerwiec 21, 2009 rozumiemy,ze zrobienie testu przekracza twoje zdolnosci umyslowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carrie7071 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 NIE, droga koleżanko - test robie jutro. a poza tym marnujesz chyba swoj czas bo taka odpowiedzia nic nie wnosisz bynajmniej nic mądrego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heheheh... Napisano Czerwiec 21, 2009 ty swoim pytaniem robisz za to smietnik z forum...masz test, zrob, sprawdz co wyszlo i daj ludziom spokój...dotarło??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carrie7071 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 a ty sie tak nie spinaj bo od tego jest forum. a jak ci nie gra to sobie gdzies to zgloś i niech mnie zablokują. ;) ;) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heheheh... Napisano Czerwiec 21, 2009 zbyt nudna jestes kretynko zeby cie gdziekolwiek zgłaszac..masz problem jak mnóstwo 15 latek piszacych na tym forum...żenada dziewczynko.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carrie7071 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 Co do 15latek moja droga to wnioskuje ,że masz właśnie taki tok myślenia i zasób słów ;) pozdrawiam ! ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach