Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Carrie7071

CIĄŻA czy KONSEKWENCJE ODCHUDZANIA

Polecane posty

witam od tygodnia odchudzam się i zrzuciłam 3kg. w niedziele (14.06) dostałam okres - był głównie brązowy, w poniedziałek był czarny a tylko momentami czerwony. we wtorek nie było go już zupełnie w środe znów mieszany czerwony,brązowy a dziś (czwartek) już go nie ma. Dodam też ,że współżyje z moim facetem bez zabezpieczeń(STARALISMY SIE O DZIDZIUSIA ALE ODPUSCILISMY PO 6 MIES.) A wiec czy to spowodowane jest odchudzaniem czy moze to ciaza?

\'\'okres\'\' skonczyl sie w czwartek - notka byla kopiowana ;) a i dodam jeszcze ze moj okres trwa 7 dni ! ;) Z GÓRY DZIEKI ZA WSZYSTKIE MĄDRE ODPOWIEDZI ;p

Gość heheheh...
rozumiemy,ze zrobienie testu przekracza twoje zdolnosci umyslowe?

NIE, droga koleżanko - test robie jutro. a poza tym marnujesz chyba swoj czas bo taka odpowiedzia nic nie wnosisz bynajmniej nic mądrego.

Gość heheheh...
ty swoim pytaniem robisz za to smietnik z forum...masz test, zrob, sprawdz co wyszlo i daj ludziom spokój...dotarło???

a ty sie tak nie spinaj bo od tego jest forum. a jak ci nie gra to sobie gdzies to zgloś i niech mnie zablokują. ;) ;) ;)

Gość heheheh...
zbyt nudna jestes kretynko zeby cie gdziekolwiek zgłaszac..masz problem jak mnóstwo 15 latek piszacych na tym forum...żenada dziewczynko....

Co do 15latek moja droga to wnioskuje ,że masz właśnie taki tok myślenia i zasób słów ;) pozdrawiam ! ;P