Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mnie ciekawi

SEX NA PIERWSZEJ RADNCE?

Polecane posty

Gość tak mnie ciekawi

co o tym myślicie, znamy si e z neta, mozna nawet smiało powiedziec, ze jestesmy sobą maksymalnie zauroczeni, czuć wirtualna chemie, planujemy spotkanie, co myślicie w takim wypadku o seksie na 1 randce, zwłaszcza, ze druga będzie nie prędko bo daleko od siebie mieszkamy?

Gość kaloryferek_perek
jak najbardziej, ruchajcie sie jak kroliki!

Najpierw zobacz jak wygląda w realu a później się zastanawiaj nad sexem

Gość Ogi Zadymiacz
Wlasnie bo moze byc tak ze bedzie miala wydraka na czole lub znak buddy i co zrobisz z takim czyms?? przeciez laski sobie nie dasz zrobic a jak ma na czole to i pewnie kolo cipki tez wiec uwazaj najlepiej to napisz jej ze masz dlugosc kutasa ponad 20 to bedzie wiedziala o co chodzi i sie jakos przygotuje bo ona moze liczyc na przyjacielska rozmowe w kawiarni a potem dodanie do znajomych w naszej-klasie. PS. Umyj jaja

Gość aftycja
Sex na pierwszej randce… hmmm nie sadze, że to jest dobry pomysł. Znacie się z czata, ale nie znacie się osobiście… pomyśl – może lepiej jednak się wstrzymać i poczekać. Zrobisz jak uważasz, ale pamiętaj żeby nie podejmować decyzji pochopnie. Życzę powodzenia 

Gość krzysiekTTTT
to oczywiste, ze cie ruchnie i juz z Toba nie bedzie chetnie pisal.... puszczalskie panienki sa do ruchania, ale nie do zwiazkow. jak liczyc na zwiazek, to jest jedno oczywiste - nie masz szans, jak sie puscisz that's all

jak będziecie mieć ochotę oboje to czemu nie? nie rozważaj tego po prostu przychodzi. akurat mój jeden związek się tak zaczął od 1 randki wiedziałam ze chce coś więcej i było wspaniale:) poza tym spokojnie ktoś na żywo a ktoś wirtualnie to całkiem inna bajka. będziecie chcieli oboje droga wolna tylko się zabezpiecz.

Gość aftycja
Zgadzam się całkowicie. Jeżeli to ma być trwały związek… sex musi poczekać.

Zależy od wieku jak sa bardzo młodzi to odradzam seksu na pierwszej randce ,bo taki młodzieniec posądzi ja o kurestwo Natomiast w wieku dojrzałym ponad 30 lat to dlaczego nie .Przecież każdy normalny dojrzały seksualnie człowiek potrzebuje zaspokoić się seksualnie

Heh, chyba staromodna sem, bo siem zgorszyłam. A tak swoją drogą możesz się mu/jej nie spodobać:D. I z sexu nici. To już lepiej do burdelu idź- przynajmniej sie nie rozczarujesz:D. 🖐️

Gość agaga
Zdecydowanie proponuje abyś się wstrzymała, jak co poniektórzy tu piszą - więcej się nie odezwie Poźniej będziesz się zastnawiać czemu, dlaczego, przecież było tak fajnie!!!! Kac moralny. No ale chyba czasami po dupie dostać aby to zrozumieć. Z drugiej strony panowie - co piszą przeleci was i zostawi. Właśnie przelatujecie i idziecie - wy możecie się zaspokajać, natomiast dziewczyna jak długo jest sama i ma ochotę na sex - od razu jest uważana za dziwkę. Gratuluję

będziesz miała chęć- zrób to, nie będziesz miała- nie rób. po co te gadanie?

Gość tak mnie ciekawi
przeczytałam wszystkie wypowiedzi... więc nie jestesmy małolatami, podobamy sie sobie wizualnie z fotek, widzieliśmy bardzo dużo ich więc jakiś tam obraz siebie mamy, rozumiemy się świetnie, a seks... no cóż ostatnio coraz częściej przejawia sie w naszych rozmowach, czy będzie... trudno powiedzieć, bo może stres wziąć górę...i sprawa jeszcxe jedna...on ta decyzje mi pozostawia jak zechce to coś będzie jak nie to tylko porozmawiamy...