Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Mam powazny problem... Prosze pomozcie mi...

Polecane posty

Otoz mam 2 lakiery do paznokci: czarny i czerwony. Ktory wybrac? dodam ze mam ciemne wlosy i orzechowe oczy. dzieki za pomoc. :)

Gość robusia
Żaden idź kup nowy najlepiej w kolorze ultramaryna,najmodniejszy w tym sezonie

Gość LocusT
Yech...czerwony i tylko czerwony...i bedzie powalajace zjawisko..

Gość robusia
Tylko ULTRAMARYNA w tym sezonie to taki zajebisty granat-niebieski tak Ci doradzam ja Pajacyków projektant super nr.1 w Polsce

Gość LocusT
Nie daj sie..czerwony

czerwony jest seksowny, wyzywajacy, dziki... no i moj ulubiony kolor. czarny jest mroczny i klasyczny.... no i moj drugi ulubiony kolor. ultramaryna jest modna i ladnie wyglada.... to co ja mam teraz zrobic?!

Gość A TO ZALEZY
JAKI CIUCH BEDZIESZ MIAŁA ? w jakim kolorze ?

Gość A TO ZALEZY
czerwona sukienka :) -------->czarne paznokcie czarna sukienka ----------> czerwone pazury :P

Gość LocusT
Nie ulegaj modzie..nie badz mroczna..badz sexy..czerwony

no faktycznie.. ale zazwyczaj ubieram sie na czerwono i czarno, wiec nie moge co chwile zmieniac koloru paznokci. ultramaryna jest slicznym kolorem ale nie pasuje do mojego ogolnego visagu. czerwien jest namietna... czern gleboka... nie wiem juz doprawdy.

Gość robusia
Na pewno do ULTRAMARYNY pasuje zajebista zieleń taka zgnita butelkowa,mówi Ci to Pajacyków zajebisty projektant i doradca nr. 1 w POlsce .Na stópke proponuję zajebiście żółte sandały ale nie w stylu "dzidzia piernik".Tylko takie stylowe z galerii niepowtarzalne cena nie może być niższa niz 1200 zł bo te tańsze to badziewie.Mówi Pajacyków ci to

z calym szacunkiem dla pana Pajacyka, ale jego styl ze tak powiem nie trafia w moj gust :) lubie klasyke, monica bellucci to moje modowe guru. czern, czerwien, spodniczki itd. :)

:) no to w koncu co mam zrobic? bo musze isc spac, a bez zrobionych paznokci nie zasne :P

czerwony, bardziej pasujacy i sex'i jesli nadal nie mozesz sie zdecydowac, polacz te dwa kolory... bedzie rowniez super :D dawaj do mnie to cos fajnego wymalujemy :D

jeśli to twoje zdjęcie w stopce to styl idealny do ciebie pasuje. i czerwień genialnie:) Monica Bellucci fantastycznie się ubiera:)