Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaal

czy udzielą mi kredytu na mieszkanie

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaal

gdy mamy dochody ok 2000 tys

Gość J_Lo
wątpię :o

Gość aaaaaaaaaaal
własnie tak sie zastanwiam kóry bank wybrac to znaczy ja zarabiam 2100 a mąz tez ok 2000 wiec razem mamy gdzies ok 4 tys troche źle napisalam wczesniej

Gość J_Lo
a no 4 tys to juz lepiej, jesli nie macie dzieci to mysle ze tak

Gość aaaaaaaaaaal
mamy 1 dziecko

Gość Nibylandia123
my na łączne dochody netto,zaznaczam netto ok 5 tys miesięcznie dostaliśmy bez żadnego problemu kredyt mieszkaniowy na 200 tys. zl, (na 15 lat),miesięczna rata wynosi nas teraz 1220 zł:)

Gość aaaaaaaaaaal
Nibyla a wktórym banku dostaliscie

Gość aaaaaaaaaaal
to u nas netto niskie wyjdzie ech

Gość aaaaaaaaaaal
my wlasnei tez o takim myslimy gdzie na 15 lat

Gość aaaaaaaaaaal
ech to duzy kredyt ja myslam o jakim 250 tys no moze 200

Gość Nibylandia123
1720 zł chciałam napisać,mamy kredyt w złotówkach w PKO BP

Gość co to za bzdury
Ja nie moge jakie bzdury. Ja zarabiam prawie 2 tys i jestem sama! Spokojnie dostalam kredyt na mieszkanie w PKO BP..Mialam wlasnego wkladu 30 tys ,mieszkanie kosztowalo mnie 110 tys i bank bez zadnych problemow udzielil mi kredytu. Ok jst ciezko bo jestem sama i nie mam kasy na duperele ale nie oklamujcie ludzi ze z zarobkami 2 tys kredytu nie dostana!!!!!!!!!!!!!!

Gość Nibylandia123
ale mamy raty malejące i już niedługo będzie mniej do płacenia.te kredyty mieszkaniowe to masakra:) ale banki nieźle na nich zarabiają,ale jeszcze tylko 12 lat:(

Gość aaaaaaaaaaal
własnie jeszcze sie zastanawiam w którym banku

Gość jak się ma
na wpłatę własną to ok gorzej jak nie:(

Gość aaaaaaaaaaaal
wpłaty własnej moge miec ok 30 tys

Gość zazdroszczę Wam że mieszkacie
w miejscach, gdzie można kupić mieszkanie za 110 tys.

Gość a czy ktoś z was brał kredyt z
Bank Millenium ?

Gość Nibylandia123
no tak,jakbyśmy chceli kupić mieszkanie w centrum dużego miasta to za 200 tys kupilibyśmy kawalerką a jeśli chcielbyśmy mieszkanie 70 m kw. to wzielibysmy kredyt na 2 miliony i spłacali 150 lat :) teraz mieszkamy w samym centrum małego miasta (15 tys mieszkańców)

Gość aaaaaaaaaaaal
i mysle o mieszkanku malym ok 50 m

Gość co za bzdury
w malym miescie ,nowe mieszkanie do 40 metrow spokojnie kupisz za 110 tys...ja nie mowie o wawie czy krakowie moje ma 36 metrow i dalam za nie 110 tys...przy czym ja mieszkam sama

Gość Nibylandia123
aaaaaa,ja nie mam pojęcia ile kosztują mieszkana w innych miastach.siostra w krakowie na obrzerzach miasta kupiła mieszkanie w nowo wybudowanym bloku za 4,9 tys. za metr,w Olsztynie koleżanka kupiła kawalerkę za 3,9 tys za metr.Teraz to już mnie zupełnie nie interesują ceny mieszkań,bo ja już swoje mam :) prawie swoje.bo jeszcze poki co to do spółki z bankiem:(

Gość musztarda
W zeszłym roku (teraz trochę spadły ceny) sprzedałam mieszkanie w Warszawie, 31 metrów, 250 tys. :) A Ty miałaś 30 tys. wkładu własnego i mały kredyt. Poza tym, brałaś w czasach, kiedy banki prosiły się, żeby wziąć kasę.

Gość aaaaaaaaaaaal
musztarda ja teraz ma wkładu własnego 30 tys i zastanwiam sie czy mi dadza kredyt no i w kórym banku najlepij

Gość ja dokładnie półtora roku temu
kupiłam w Warszawie 50 m na linii metra za 360 tys., można powiedzieć że wtedy to była okazja i do tego generalny remont... Teraz znajomi sprzedają 50 m też warszawa, ale gorsza lokalizacja (gorsza pod względem komunikacji miejskiej) za 280 tys. Też do remontu. Masakra.

Gość Nibylandia123
jeszcze kilka lat temu kryteria udzielania kredytów mieszkaniowych były łagodniejsze,teraz banki kryteria zaostrzyły:)kryzys ponoć mamy:)Najlepiej to pochodzić i popytać,zorientowac się w sytuacji na rynku kredytów hipotecznych

Gość ja mam w millennnium
kredyt na 100 lat w dodatku we frankach, więc w ogóle nie chcę na ten temat rozmawiać. Ale przynajmniej nie musimy się po ślubie tułać po teściach i wynajmowanych mieszkaniach.

Gość musztarda
aaaaaaaaaaaal musztarda ja teraz ma wkładu własnego 30 tys i zastanwiam sie czy mi dadza kredyt no i w kórym banku najlepij Nie pomogę Ci. Choć sama powinnam się zainteresować kredytem, bo teraz super czas na kupno mieszkania. Podobno sytuacja nie jest aż tak dramatyczna jak się mówi i są banki, które nawet udzielają najpierw kredytu na wkład własny i w sumie wychodzi, że masz 100% kredytowane.

Gość pepecia
Nie wszystko zależy wyłącznie od Twoich zarobków - ważne są również inne czynniki. Twoja zdolność kredytowa, historia kredytowa, ile posiadasz zobowiązań a nawet to czy masz dzieci ;) Polecam przejrzeć sobie ofertę kredytów hipotecznych na rynku: http://www.banki.pl/kredyty_hipoteczne Każdy bank posiada swoją unikatową ofertę tak więc zapoznaj się z nimi wszystkimi - kredyt to zobowiązanie na wiele lat tak wiec warto wybrać jak najlepiej ;)

Gość gość
Bralismy kredyt w 2011 mieszkanie 60m 220 tys. Sugerowalismy ze wplata wlasna to bedzie 20 pro cent.bank udzielil kredytu pod warunkiem wplaty wlasnej 35 procent. I sie zapozyczylismy po rodInie niesety. A powiem tylko ze zarobki meza byly brane pod uwage a bylo to ok. 6 tys. Mamy dZiecko I kiedy bralismy kredyt bylam bezrobotna. Na szczescie kredyt juz splacony.raty byly po 1160 zl.