Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justyna-86

Które mleko modyfikowane najlepsze?

Polecane posty

poradźcie proszę... bo tyle ich na rynku! Bebiko, Nan czy inne? Co wiecie o nich, o ich składzie... cena jest drugorzędna, choć też mnie ciekawi jak to sie ma co ceny?

Gość edytus
niby najlepszy jest bebilon choc moja corcia nie chciala go jesc teraz daje jej nan i jest oki slyszalam ze bebiko jest najlepszy i tani

bebiko jest najtańsze i nie ma tych ulepszonych składników koszt ok 12 zł nan jest drogi ok 25-30 zł ale wzbogacony w żelazo i te probiotyki,ale gorzki w smaku hippa nie stosowałam wiec nie wiem bebilon też jest dobry choć puszka kosztuje też ponad 20 zł Najbardziej polecam nan lub bebilon!!!!

Gość kubusiowa nie pisz bzdur
nan nie jest gorzki, chyba ze HA ale to kazdy wtedy fatalnie smakuje. poza tym czy aby na pewno poeownujesz ceny opakowania zawierajacego te sama ilosc mleka ? Jest jeszce Enfamil, podobno bardzo dobry.

Gość enfamil jest
moim zdaniem najlepszy, puszka to koszt ok 30 zl, do kupienia w aptece lub sklepie zielarskim,

Gość tajemnicza098
polecam Bebiko Nan taki sobie

Gość qwqweeee
tak naprawde te mleka są do siebie bardzo podobne. Bebilon, nan activ itp drogie mają inne składy, natoomiast te wszystkie nany zwykłe bebika, humany to są bardzo podobne do siebie

Gość gggiga575
pediatra mówi ze bebiko i ja sie o tym przekonałam zero zatwardzeń!!!1

Gość bernardaabstrakcja
ja podaje bebilon puszka chyba 900 gram kosztuje od 31 do 45 złotych (zalezy w jakim sklepie) ale raz podawałam hipp i mi sie młody pochorował

Gość dfghj
Ja daję Bebiko. Jest tanie, córcia ma po nim normalne kupki, dobrze przybiera na wadze.