Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewciak1987

yasminelle a celiakia

Polecane posty

Gość ewciak1987

Mam 21 lat od miesiac wiem że jestem chora na celiakie. Przed chorobą brałam tebletki antykoncepcyjne yasminelle i chce wiedziec czy moge je brac teraz czy te tabletki maja jakis gluten?? prosze pomóżcie mi

Gość przeczytaj skład
idź do apteki i zapytaj, oni tam mają takie książki z opisami wszytskich leków. Pytam z ciekawości, jak Ci wyszła ta celiakia? Miałaś objawy i zrobiłaś badania, czy wyszło przypadkiem? Mój brat ma od urodzenia, a ciotce wykryli kilka lat temu jak prawie umarła z wycieńczenia, bo nikt nie wiedział co jej jest.

Gość przeczytaj skład
Odpowiedz proszę, bo naprawdę mnie to interesuje, od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem zrobienia badań,ale nie mam klasycznych objawów, poza jednym, więc nie wiem.

Gość ewciak1987
Ja miałam straszna biegunke w tydzien schudlam prawie dziesiec kg. juz bylam wycieczona na maxa i w tedy pojechalam do szpitala. A do apteki za bardzo nie moge isc bo mieszkam w angli a do polski pojade dopiero w przyszlym roku

Gość ewciak1987
Idz jak najszybciej do lekarza bo to jest genetyczne a nie leczona celiakia prowadzi do nowotworu wiec radze ci jak naj szybciej.