Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pauelka18

Zero Chęci życia u 21 latka

Polecane posty

hej moj chłopak w grudniu skonczy 21 jest duzo zeczy ktore mnie wnim niepokoja. Jest bez przerwy senny(choc spi dosc duzo), czesto zapomina wyglada to tak jak by nie zył na tym swiecie, duzo je jednak jest strasznie chudy. martwie sie o niego. poziom cukru jest w normie, ost robil badanie krwi tez wszystko ok. nie pracuje fizycznie. nie wiem co mu moze pomoc. prosze o rade

Gość lÓcha
Może mieć depresję.Zapytaj lekarza.Skoro ciągle śpi-może mieć cukrzycę. Zapytaj lekarza.

Gość a może on bierze narkotyki
mój kolega jak brał amfe to wlaśnie jak miał zwałe to wyglądal bardzo blado,anemicznie,był bez życia:o

---a moze on bierze narkotyki---- nie mam znajomych ktorzy to biora a co dopiero moj chlopak jestem z nim 3 lata i moge sobie dac reke uciac ze to nie to:)

Gość do pauelki
niech idzie do lekarza po skierowanie na dodatkowe badania sam cukier i badanie ogólne to za mało - niech lekarz się zastanowi, co może być przyczyną, w sumie młody samiec powinien mieć sporo powera....może to chora tarczyca? a może anemia? ch*j wie, ale im szybciej się to wyjaśni, tym lepiej i niech idzie do psychologa, jak to depresja, to trzeba to leczyć

Gość lykac
niech zmierzy sobie poziom ZELAZA I MAGNEZU. Są to badania z krwi. Ja tak miałam przy anemii

Gość sprawdzone
wysiłek, wysiłek jeszcze raz wysilek fizyczny, nastrój i samopoczucie się poprawi.

ok dzieki za rady ale czy ktos zna moze naprawde dobre witaminy uzupelniajace diete itp itd???