Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kma

co zrobić z moimi włosami?!!?!

Polecane posty

Gość kma

Mam lekko falowane wlosy.Cęść wywija sie do góry,część do spodu.Strasznie sie puszą.Prostownica odpada bo przez nią mam bardzo zniszczone włosy.Tak aby uściślić mam je do ramion.Chciałabym żeby tak sie nie puszyły,nie chodziły gdzie chcą i żeby ładnie falowały,żeby poprostu normalnie wyglądały,prosze o pomoc

Gość lÓcha
Kierunek fryzjer.

Gość Veine
Spróbuj może jakiejś odżywki czy balsamu do wygładzania włosów :) Wiem że są takie, bo kupowałam kiedyś koleżance, podobno pomogło.

Gość zakochana_anna
nie znam nazwy, nie pamiętam po prostu, a nie chce mi się wstać i iść sprawdzić do łazienki :D miałam podobny problem.. zauważ, że jak wychodzisz od fryzjera - problem znika do pierwszego mycia. mają taką magiczną odżywkę o zapachu wanilii, prawda? taka maseczka.. włosy są gładkie, nie puszą się i mięciutkie jak papier velvett :P

Gość zakochana_anna
..zatem zapytaj swojego fryzjera, czy nie byłby tak miły i załatwił Ci pudełko maseczki na Twoje 'brzydkie' włosy :)

Gość olus23
przedewszystkim.:) jeśli nie chcesz ,żeby włosy wywijały sie we wszystkie strony to jest dobry sposób. Mianowicie, potrzebna Ci suszarko-lokówka, a jeśli takowej nie masz, to taka szczotka "lokówka" i suszarka. Używasz tego, na lekko wilgotne włosy. Na szczotkę nawijasz włosy, ale nie ciągniesz w kierunku twarzy, ani też w kierunku ramion (do dołu), tylko jakby do tyłu, za siebie. Efekt świetny, jesli zrobi sie to profesjonalnie.Ciężko to dokładnie opisać, ale moze Ci sie uda zrozumieć o co chodzi;) ja tak robie, bo mam niesforne włosy, ale oprócz tego jeszcze prostuje .:)