Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandiix3

Jak sie zmienic?

Polecane posty

Gość sandiix3

Ja mam pewien problem.Jestem dla wszystkich miła,koleżeńska,staram sie rozumieć innych problemy i pomagam innym.A mimo to i tak mam w klasie tylko jedna kolezanke,ktora i tak mnie wykorzystuje.Zresza kazdy mnie wykorzystuje.Nie mam dobrych relacji z moja klasa.A ja nawet nie wiem czemu, bo ja staram sie byc lubiana.Ostatnio ktos bliski powiedzial mi ze jestem chamska,wredna,materialistką,straszną egoistką i źle życze innym.Ja jako ja nie zauwazam tych wad.Powiedziala mi tez ze gdyby nie ta jedna kolezanka to ja bym sama w domu siedziala.A tego bardzo nie chce.Nie wiem jak sie zmienic i dojść do tego,żeby inni ludzie mnie akceptowali.Dodam tez,że jestem bardzo nie pewna siebie.Uwazam sebie za kompletne zero i czuje sie nie potrzebna.Pozdrawiam i prosze o pomoc.

nie wiem jak. stań się outsajderką skoro i tak nie masz znajomych. wiesz takim wolnym strzelcem. ja miałam podobnie jak Ty. trzy koleżanki ogólnie tylko jedna w klasie teraz mam chłopaka to znajomi sami chcą sie ze mną zadawać a ja ich olewam jak oni mnie kiedys i nie mam dla nich czasu .