Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddmmm

Mam kota 4 tygodniowego, kiedy mogę popsikać go sprayem na pchły i kleszcze?

Polecane posty

dlaczego ten kociak jest już odłączony od matlki!?!?!? a z tym pytaniem to do lekarza weterynarii, a nie na forum

Gość dddmmm
ktoś podrzucił mi dwa koty które mają ok 4 tyg. Po to jest forum żeby zapytać

Gość do posiadaczki kotków
ale moja droga trafiłaś na forum gdzie kot stoi ponad człowieka :) kota trzeba odpchlić nie ważne jak jest mały. Bo pchły jednak go męczą. W sklepei zoologicznym są takie kropelki na pchły, które smaruje się na karku kota, tylko musisz przeczytac ulotke od kiedy wolno. zaraz jeszcze cię zlinczują ze te koty wziełaś zamiast szukać im mamy

najbardziej łagodnym preparatem jest frontline można go stosować u małych kociąt i kotek ciężarnych i karmiących, więc kotkowi nic nie bedzie

Gość dddmmm
dziękuję za odpowiedź. Mam takie kropelki w domu ale nie jest napisane od kiedy można podać je kotu. Niech mnie zjadą a koty niech się cieszą że w ogóle się nimi zajęłam bo równie dobrze mogłam je wyrzucić ;) Nie lubię kotów ale żal mi ich więc póki są małe mogę się nimi zająć a później je komuś oddam

franko z warszawy ja tez z warszawy ;) pozdrawiam i mam na myśli frontline :)

ja kiedyś kotów bardzo nie lubiłam aż do momentu kiedy musiałam córce jednego skołować , znalazłam kota poprzez kafeterie zresztą, od tej pory koty bardzo lubie ;) więc może i Ty polubisz :) bo to miłe zwierzeta nawet ;) :)

Gość swoja droga widac
ech widac ludki jak jestescie zawistni pierwsze pyta A DLACZEGO TEN KOT NIE Z MATKA? zalosni jestescie oj zalosni lepiej bedzie jak wybierzesz sie do weta obejrzy mu uszy zwazy go zobaczy czy nie ma jakiejs choroby skory tylko nie pisz na forum ze nie masz kasy na weta bo ciebie zaraz matki kociary zjada na szmate... nie dawaj mu mleka krowiego a jak sa slabe mozesz dac im lekko oslodzona wode b duzo inf na temat opieki na t takimi maluchami znajdziesz na blogach, stronach prywatnych mam nadzieje, ze beda sie dobrze rozwijac..prawidlowo

Gość olokris
Pantera_997 Czytaj kiedy ostatni wpis był bo się zagotowałaś jak jajko na twardo. Po trzech latach. A swoją drogą współczuje twoim kotom jak trzy miechy z pchłami muszą chodzić. Mam nadzieje że dzieci nie masz bo strach pomyśleć ile by musiały z wszami chodzić gdyby przypadkiem ze szkoły przyniosły. Pozdrawiam