Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...XYZ....

Chłopak, ja i jego dróga dziweczyna...

Polecane posty

Gość ...XYZ....

Parę dni temu dowiedziałam się że mój chłopak jest jednocześnie ze mną i inną dziewczyną. Zatkało mnie. Zawsze mi mówił że żadnej dziewczyny nie kochał tak bardzo jak mnie, że nie może mnie stracić, pisał dla mnie wiersze itp. Gdy rozmawiałam z tamtą dziewczyną okazało się że on mówił jej identycznie to samo. Spotykał się z nią kiedy ja nie mogłam , wkręcał że możemy spędzić ze sobą tyle i tyle czasu bo musi coś załatwić (oczywiście szedł do niej). Po tym jak się dowiedziałyśmy że jest jednocześnie z nami obiema spotkałyśmy się i porozmawiałyśmy. Zadzwoniłam do niego żeby był w określonym miejscu o tej i o tej godzinie. Przyszedł. Oczywiście na powitanie zaczął mnie całować i obejmować. Gdy zobaczył tą drugą dziewczynę odskoczył jak oparzony i nie wiedział co powiedzieć. Chciałam usłyszeć jakieś wyjaśnienia cokolwiek ale on siedział i milczał. Teraz trudno jest mi się z tym pogodzić że nie byłam tą jedyną, z tym że mnie cały czas okłamywał. Chciałam do niego napisać, żądać jakiś wyjaśnień ale się powstrzymałam. Zawsze mnie korci żeby do niego zadzwonić, wybaczyć mu i do niego wrócić. :( Już sama nie wiem co mam robić.

Gość ...XYZ....
Sory druga jest przez "U" a nie "Ó"

Gość mammccia martymki
A co zrobila tamta druga dziewczyna?????????

Gość ...XYZ....
Była wkurzona tak jak ja. Opierniczyła go równo a on siedział i milczał. Ja wcześniej musiałam wziąć leki uspakajające bo cała się trzęsłam , ale gdybym ich nie wzięła to bym mu walnęła z liścia.

Gość ...XYZ....
No tak może kiedyś znajdę. Najgorsze jest to że się w nim zakochałam :(

Gość la...Monique
a ile macie lat?

Gość ...XYZ....
On ma 19 a ja 18

Gość la...Monique
ehh, moj facet byl ze mna i rownoczesnie zdradzal mnie z mezatką. Mial 30 lat, ja 26, ona prawie 40. Bylsmy zareczeni, a potem sie dowiedzialam ze blagal ja zeby sie rozwiodla z mezem, i beda razem. Masakra. Ciesz sie ze spotkalo cie to teraz, a nie za 5 lat - kilka tyg przed slubem. Co ja sie nacierpialam - to moje. OLEJ PALANTA

Gość ...XYZ....
O kurcze współczuję Ci. Nie mogę sobie wyobrazić co wtedy czułaś... To jest chore że sie jest z kimś a później się ugania za innymi ( w jego przypadku to miesiąc)

Gość la...Monique
wszyscy faceci lubia na 2 fronty. Jak nie lubia, to ide o zaklad ze za kilka(nascie) lat polubią. Moja rada - kopnij w dupsko i zapomnij. Jeses mloda, znajdziesz o wiele lepszego :-)