Carrie7071 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 A ja znów się do Was zwracam z problemem. Od dłuższego czasu podczas stosunku zaczyna boleć mnie całe podbrzusze (okropnie mocny ból) wystarczy mocniejsze pchnięcie). Na szczęście zdarza się to coraz rzadziej. Byłam z tym jakiś czas temu u gienkologa jednak nic nie stwierdził. Być może któraś z Was przeżywała lub przeżywa coś podobnego? Może coś poradzicie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carrie7071 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 U mnie lekarz nic nie stwierdził. Mozliwe aby nic nie zauważył? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carrie7071 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 Wiesz mój lekarz Pan ****** :) to podobno bardzo dobry lekarz. Dodam ,że staram się o dzidziusia czy to może jakoś wpłynąć na moje starania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKAZWARSZAWY 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 znajoma sexuolog mówi że czasem może mieć to podłoże psychiczne, także widzisz że powodów może być wiele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carrie7071 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 Wiem ,że psychika też wpływa na te sprawy. Jednak nie wydaje mi się a wręcz jestem przekonana ,że to nie jest związane z moją główką :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKAZWARSZAWY 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 to może facet ma za dużego?? ;) we wszystkich pozycjach cie boli??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carrie7071 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 We wszystkich. Najgorzej jest na jeźdźca :) (akurat tej nie lubie wiec się ciesze :P ) To dość denerwujące bo nie można zacząć tak jakby się chciało. Wszystko trzeba robić stopniowo. Dramat jest wtedy kiedy zdarzy się to już po dłuższej chwili bo ból jest nie do zniesienia a wtedy koniec przyjemności oczywiście. Ja się denerwuje bo wiem ,że mój facet może być rozczarowany. Facet się denerwuje bo jest hm... zakłopotany nie wie co zrobić (z bólu wręcz sztywnieje) i obwinia siebie. A do tego to utrudnia nasz starania. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKAZWARSZAWY 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 mnie też czasem pobolewa i w zasadzie nie znamy przyczyny :) moze jesteś spięta??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carrie7071 0 Napisano Czerwiec 21, 2009 Zero spięcia. :) W te dni które są dla mnie stresujące itp unikam seksu :) podczas igraszek zawsze jestem wyluzowana :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Carrie7071 0 Napisano Czerwiec 22, 2009 Jak ktoś coś jeszcze napisze to się nie obrażę :P :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PROSZE O KLIK - DZIEKUJE Napisano Czerwiec 22, 2009 http://change.menelgame.pl/change_please/9788003/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach