Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozwitka

GINEKOLOG, MA KTOS GG?

Polecane posty

Gość rozwitka

MA KTOS GG DO JAKIEGOS GINEKOLOGA?

Gość a nie możesz iść jutro do
przychodni?Przez gg i tak Ci nie udzieli porady.Ciąża moze być a może nie być.

Ja mam gg do pani ginekolog można do niej napisać i porozmawiać, mi bardzo pomogła w sprawie tamponów, bo wahałam sie czy ich zacząć używać. 4840433 tylko ona zajmuje się problemami okresu dojrzewania.

Gość Kasiunkasss
Też polecam tą panią ginekolog, ja się bałam że wpadłam z chłopakiem.. ale pomogła mi ustalić że nie mogło dojść do zapłodnienia i miała rację ;) Teraz już uważamy, doradziła mi w antykoncepcji.

Gość 5Andzia5
Popieram, pani odpowiada na wszystkie pytania o dojrzewaniu, można z nią swobodnie porozmawiać o pierwszej miesiączce. Polecam!

Gość Wikotria
Przyznam, że z pewnym niepokojem napisałam pod ten numer, ale to wszystko prawda.. Tam na prawdę można uzyskać wszelką pomoc o miesiączce, dojrzewaniu, a nawet współżyciu! Oby było więcej takich pomocnych ludzi!

Gość Anet@@
Dziewczyny ja też polecam panią z gg 4840433, zwłaszcza tym, co obawiają się pierwszej miesiączki albo mają nieregularne i chcą wiedzieć czy wszystko jest ok.

Gość lalamido888888888888
jasne ginekolog gg tylko okres dojrzeania...mogę się założyć że tam jakis zbok siedzi ....

Gość kończącatemat
sam chyba jesteś jakimś zbokiem.... Widać, dziwi cię to, że jest jeszcze na tym świecie ktoś, kto potrafi wysłuchać i doradzić bezpłatnie z konkretnej dziedziny. Sama rozmawiałam z tą panią i mi pomogła, więc ja również polecam.

Gość agata15
Przyznam, że dość nieufnie zaczęłam rozmowę, ale pani okazała się miła, wytłumaczyła mi to, co chciałam (a chodziło o brak okresu) i jeszcze otrzymałam kalendarzyk miesiączkowy na email :) Doszłam do wniosku, że lepiej poradzić się właśnie kogoś kompetentnego, niż czytać głupoty na forach...