Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaolenka

o co chodzi ejj

Polecane posty

Gość olaolenka

Oczywiscie kolejny temat o samotnosci. No powiedzcie ludzie co zrobic zeby znalezc jakiegos fajnego faceta ? wyjsc do ludzi ale gdzi niby? tylko nie piszcie ze poznac kogos mozna nawet na przystanku itp. A ostatnio uslyszalalm od kolegi ze sprawiam wrazenie niedostepnej, ale ja nie wiem o co chodzi normalnie sie zachowuje. Jaka to jest wg was niedostepna dziewczyna????

"Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy." — Andrzej Klawitter Taka prawda...

Gość hedjhr
zacznij ie modlc o miłosc z calego serca to ja znajdziesz tak ja ja totalnie znienacka:)

heh moze to niektorym wyda sie smieszne ale ja rowniez pomodlilam sie o kogos dla mojego serduszka. ... no i 3 miesiace pozniej zakochalam sie... z wzajemnoscia... jestesmy juz wspaniale 3 lata ze soba.. niedlugo slub... moja 1 milosc i pierwszy chlopak zarazem... glupie co?:) ale prawdzie :D zycze Ci tego samego (ale innego mezczyzny ;ppp) i podaje tekst modlitwy :) Modlitwa do św. Józefa Święty Józefie, dziękuję Ci, że jeszcze nie wyszłam za mąż. Święty Józefie, Ty wiesz w Bogu, kto ma być moim mężem. Pomóż mi spotkać tego człowieka. Święty Józefie, spraw, żeby to był mąż, który będzie mnie kochał i szanował, jak Ty kochałeś i szanowałeś Maryję. Święty Józefie, doprowadź do zerwania każdą moją znajomość, która nie podoba się Panu Bogu. Święty Józefie, obiecuję Ci dochować czystości przed ślubem. Święty Józefie, obiecuję dać pierwszemu mojemu dziecku przynajmniej na drugie imię – Józef. Święty Józefie, obiecuję innym mówić, że tak dobrego męża mam dzięki Tobie. Amen