Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mleczna_

Nie prosi o nic! Nie nalega! Wrrr!

Polecane posty

Gość mleczna_

Dziewczyny mam taki problem ;p Jestem przyzwyczajona do tego że chłopacy chca glownie seksu ;p Teraz mam chlopaka ktory naperawde mnie kocha ale zaczelo mnie to denerwowac. On mnie o nic nie prosi! Nie pragnie seksu itp. Mowi ze wazna jest tylko milosc! I ze tylko na tym mu zalzey! Niby sie kochalismy itp ale on o to nie prosi! Nie robi takich seksownych scen z typu ''kochanie prosze zrob to'' ! Czasem tak jest zniecierpliwiona ze sama juz wkldam jego reke sobie w majtki. Jak pytam goo czy chce zebym mu zrobila laske itp odpowiada ''nie wiem'' i potem jak sie wkurze mowi ze to tak zeby mnie nie zranic :/ . I ja juz nie wiem czy on pragnie mnie, czy on chce takich rzeczy, czy robi to tylko dlatego zeby nie bylo mie przykro i jest mu w tym momencie akurat dobrze? Co o tym myslicie moje mlekołaki? ;*

Gość dccdfd
A latek ile mamy?

Gość Mlekołak
Moze ppo prostu jest typem faceta o niskim libido. Albo rzeczywiscie nie chce cie zranić Gadałaś z nim o tym, ze chciałabys esxu?

Gość rgsrhjghmmj
No właśnie, rozmawialiście? A może On jest gejem, a może dla niego seks powinien być po ślubie, a może się czegoś boi (np. ciąży). Jest dużo możliwości. Tylko szczera rozmowa może pomóc.

Gość moze sie wstydzi po prosu

ej.. ale to chyba z Toba jest cos nie tak jesli chcesz, zeby chlopak nalegal. Chcesz zeby prosil, a Ty bedziesz odmawiac? Jesli masz czesciej ochote na seks, po prostu mu powiedz. Jak nie bedzie chcial to powie dlaczego nie chce.

Gość Jomkadgdgdgdgdgg
A ja sie jej wcale nie dziwie...dziewczyny czasami potrzebuja czegos takiego...zeby wiedziec ze facet ich pragnie.Nie chodzi o to ze on bedzie prosil a ona odmawiac :/ Nie wiem ale mi tu wszytsko wskazuje na to ze koles ma niskie libido.