Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aggu94

Ból lewego jajnika po pierwsYm seksie

Polecane posty

Gość aggu94

Witam. 19 czerwca pierwszy raz uprawiałam seks z moim chłopakiem. Ostatni okres miałam 31 maja. Nie znam sie na dniach plodnych i bezpłodnych więc proszę o pomoc. Od tamtego czasu mam ból jajników ale nie bola one cały czas. Niestety nie zabezpieczylismy sie bo wyszło spontanicznie. On też nie jest pewien czy sie spuścił. Czy jest możliwość ze jestem w ciąży? Czy z czym to jest związane?

Gość j..
spontanicznie bedziesz mieć dziecko... dziecko.. 🖐️ wakacje sie zaczęły i młodzi szaleją 🖐️

Gość j..
i bardzo możliwe ze jestes w ciaży 🖐️

heh.. To nie kwestia edukacji seksualnej, to kwestia nie odpowiedzialnych decyzji.. Spontanicznie na pierwszy raz, moze to i przez chwile dobrze, ale nie chodzilo o to, ze nie wiedzieliscie o prezerwatywach, tabletkach, a o to, ze nikt was nie przekonal ze moze warto poczekac. I zaczac wspolrzycie gdy uznacie to za stosowne, a nie gdy was hormony do tego doprowadza..

Gość aggu94
Ale jaka jest możliwość tego ze zajde w ciążę? Poszukalam w internecie kalendarzyka miesiaczkowego i wychodzi na to że to były chyba dni bezplodne. Ale tak jak już wspomnialam nie znam się na tym :(

Raczej nie takie wielkie... Z kobiet wspolrzyjacych przez caly roku bez zabezpieczenia w ciaze zachodzi jakies 70%, wiec za pierwszym razem nie jest ich na pewno tak duzo. Jesli to byly dni nie plodne to pewnie masz jakies 2-3% szans na zajscie w ciaze.

Gość aggu94
To od czego pojawia sie ból jajnika?

Gość do apteki
znajdziesz tam test ciazowy za 10 zl, sikasz na niego i czekasz (emocje rosna), pojawi sie jeden pasek - padasz na kolana, dziekujesz niebiosom i ograniczasz spontanicznosc (chyba ze masz totalnie pusty leb, wtedy za miesiac idziesz po nastepny test); pojawia sie dwa paski - rzucasz palenie, picie i cpanie (nawet spontaniczne) i zaczynasz czytac ksiazki - jesli chcesz uniknac kolejnej tragedii