Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gocha81 WrocławCity

------------------5 Myśli W Tej Chwili ----------------------

Polecane posty

Gość gocha81 WrocławCity

1. nudzi mi się w pracy 2. nie mam sukni ślubnej-bo ktoś mnie wyrolował:o 3. niebawem wychodzę za mąż:) 4.zjadłam cukierka pistacjowego 5.lubię zieloną herbatę 🖐️

Gość campiland
1. muszę wejsć na kolejny etap gry 2.znowu nie było sexu wieczorem 3.kiedy wreszcie G wróci z delegaci 4.ciekawe czy udało mi ise zajsć w ciązę 5.niech ten pajac jarecki już wyjedzie

Gość
1. musze odkurzyc a znowu polamala mi sie szczotka od odkurzacza 2. dzisiaj bedzie sex i uroczysta kolacja we dwoje 3.strasznie boli mnie glowa i musze zaraz walnac kawe 4.nie wiem po co daja powtorki wszystkich seriali zamiast ciagnac je dalej 5.zajebiscie dzisiaj wygladam:classic_cool:

Gość kasia36777
1 -znowu zadnej kreski na tescie popsuty test czy zemną cos nie tak? 2.jestem glodna 3. musze wstac z lozka i posprzatac 4 ale brzydka pogoda 5 . moze cos sciagne do grania na chomiku bo sie za nudze dzis caly dzien sama w domu.

Gość gocha81 WrocławCity
psychiczna- ale jak dalej głowa będzie boleć to i z sexu nici:P

Gość Naataliaa K
1. Popieprzona pogoda.. 2. Zbieram się i dzwonię o kolejne ogłoszenie... poniżające sprzątanie marketu 3. Skąd wykombinowac na już kasę 4. Cholerny list... sprawa przedsądowa, to zapłaty 1tys zł 5. Jestem głodna, ale lodówka pusta.. Chyba nikt mnie nie przebije...

1.musze zrobic zdjecie takie paszportowe, bo to jest wymagane przy rejestracji na uniwerkach :O 2.boli mnie brzuch 3.spac mi się chce 4.zaraz bede sie zbierac (to zdjecie) 5.nie chce mi sie malowac :D

1.Wkurzam sie, bo znow za pozno wstalam. 2.Mudze posprzatac, ugotowac obiad. 3.Mam wolne w pracy. 4.Musze w koncu wyslac papiery na uczelnie. 5.Kot rujnuje mi jadalnie:/

Gość ksajbfkdjfgvb
mam ochote na kawe 2 nudzi mi sie 3 po wipiciu kawy wykapie sie po 4 sa wakacje a gdzie ta pogoda po 5 musze znalezc sobie jakies zajecie....

Gość luizka423
1.znowu rachunki zasrane do placenia 2.fatalna pogoda 3. zaraz musze farbe zrobic na wlosy 4.cos bym zjadla ale nie wiem jeszcze co 5 .nie ma co ogladac w telewizji

1.muszę nadrobić zaległości w pracy 2.muszę nadrobić zaległości w pracy 3.muszę nadrobić zaległości w pracy 4.muszę nadrobić zaległości w pracy 5.muszę nadrobić zaległości w pracy :O :O :O

Gość CMSN
1. On mnie nie kocha :o 2. Nic nie umiem na egzamin 3.Nie chce mi sie ubrac 4. Beznadziejna pogoda 5. Herbata jest za goraca :o

Gość sparcialy termofor
dobra byla ta kanapka z boczkiem kurwa, boczku wlazl mi miedzy zeby fuck, nie mam wykalaczki uzyje spinacza biurowego :classic_cool: musze o tym napisac na kafe :o🖐️

Gość Grzeczna123
1. mam nadzieję że wystarczy nam wina wieczorem(babskie plotki u mnie) 2. wczoraj było cudownie ale znów nie doszłam 3. trzeba w końcu zacząć pracę 4. zzzzzimno tu 5. podobno od środy ma być ładnie :)

Gość o dzizasku
1. dzizasku co za pogoda 2. czytac ksiązke harry potter i komnata tajemnic czy ogladac film hp i kamien filozoficzny... trudny wybor 3. isc do solarki ale jak wyjsc z domu w taką pogodą :| 4. muszę posprzątac w pokoju a mi sie nie chce ;/ 5. muszę wykompac dzisiaj mojego psa bo smierdzi na 5 metrow/

1.czipsy strong są ostre 2.toffifi mają za dużo tego czekoladowego nadzienia w środku :O:O:O 3.musze poszukac ladowarki do telefonu 4.wakacje :):) 5.musze nadrobic zaleglosci z matmy :O:O:O:O:O

Gość scfdf
1.Nudzi mi się. 2.Przyjaciółka się na mnie obraziła. 3.Po co jadłam te chipsy? :O 4.Jest wobec mnie szczery? 5.Kocha mnie?

Gość w pomaranczu
1. rzucam palenie (a spalilam rano papierosa :o) strasznie mi cichy smierdzą 2. muszę się wykąpać,ale mi się nie chce :o 3. nadal nie wierzę, że zdałam egzamin najważniejszy na roku i to na 4 :classic_cool: 4. odchudzam się i planuje caaały czas co zjem 5. co robić? grać w simsy 3 czy w necie jakiejś gry szukać ? :o

Gość ahaaaa
1. chcialabym byc bogata (dzwonila do mnie kolezanka by sie poradzic czy jechac po buty manolo blahnika do londynu) 😭 2. mam ochotę zakatrupić kaśkę, bo ma beznadziejne opisy na nk, do kolesia który nk nie ma, nie kocha jej, nawet jej nie zna. a ona sama ma chłopaka i niedługo ślub. 3. jestem głodna 4. boli mnie głowa 5.muszę schudnąć

Gość cccccccccccccccxxxxxxxxx
1.zajebac tego gnoja podszywacza😠 2.obrac ziemniaki 3jestem wkurzona -nie gadac do mnie 4.prasowanie nieuniknione😡 5.zajebana pogoda -zero ciepla.....

Gość Marta 72 Marta 72
1.mam 300zł na koncie a do wypłaty prawie 3 tyg. 2.mój chop nie potrafi gotować 3. zgubiłam klucz od drzwi wejściowych :o 4. denerwują mnie sąsiedzi z naprzeciwka 5. lubię jeździć samochodem ;]