Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość egoistkaaaaaa

czy to normalne??

Polecane posty

Gość egoistkaaaaaa

bedzie chaotycznie,no ale... zacznijmy od poczatku...jestesmy razem rok. Niby wszystko ok-kocha,szanuje. Ideal,prawie. Taki,jakiego chcialam. ALE..jest letnio,po prostu-seks ok,chociaz bez fajerwerkow,nie czuje motylkow ,tesknoty az takiej,widzimy sie codziennie-a jesli nie-to trudno...wczesniej byl ON. Najgorsze to,ze dalej utrzymuje kontakt,piszemy,w sumie,zwykle rozmowy na gg przeradzaja sie w klotnie-jakies stare sprawy,wypominanie,obrazanie... Nie mysle juz o eks,tak jak pol roku temu np.ale mimo wszystko:( chyba nie umiem docenic tego co mam...niejedna pewnie,uwazalaby mnie za szczesciare,ale ja... kryzys,czy brak milosci??

Gość egoistkaaaaaa
najgrosze to ze nie umiem zrobic nic w jego kierunku-byc mila,spelniac marzenie...kurde,wlasciwie-po co ze mna jest,jak tylko on daje??:(

Gość egoistkaaaaaa
moj eks zniszczyl mnie psychicznie...a obecny-zupelne przeciwienstwo...nie wiem,moze jest dla mnie za dobry,i niedoceniam??zalezy mi na nim,w kazdym razie-momentami...:/jestem psychiczna:(

Szczerze? Nie za bardzo kminie o co Ci chodzi :P raz mówisz, że Ci zależy, raz, że jest Ci obojętny...

Gość odpowiedź na pytanie
Twój były niszczył Cię psychicznie, ale przez to fajerwerki były, a to uzależnia, prawda? Teraz masz fajnego gościa i co? Nuuuuuudy... ech, kobietom nie da się dogodzić :-o szanuj to, co masz

Ja właśnie mam problem, żeby Ci cokolwiek doradzić, bo nie bardzo wiem o co Ci chodzi :P

Gość egoistkaaaaaa
wlasnie-to dziwne... wlasciwie,chyba kazda z nas,ma jakis tam ideal,swoj 'typ'. No wiec,ja taki znalazlam-musi byc odpowiedzialny,zaradny,zabawny i wrazliwy. A chyba przede wszystkim musi mnie kochac. No i ten taki jest. Wiec do cholery,o co kaman?? Sa chwile,kiedy przytulam sie do niego,mysle o nim,i mysle ze to ten,ale zwykle czuje ze to nie to... Moj eks-to dluga historia. Zostawil mnie po 2 latach. A wczesniej-pozwolil mi uwierzyc,ze jestem glupia,gruba,niezorganizowana ,nudna i zimna...

Gość egoistkaaaaaa
do-odpowiedź na pytanie: wlasnie,niezdrowo porownywac- moj eks wypada blado przy nim. I jego slowa,dalej odbijaja sie echem w mojej glowie. Ale mimo to,dalej utrzymuje z nim kontakt:(

Gość niszczysz go
odejdz,po co ma byc nieszczesliwy z taka niezdecydowana kretynka??

Gość odpowiedź na pytanie
ostre cięcie z eksem, brak kontaktu. Pamiętaj, o tym, co było złe i że w końcu i tak kopnął Cię w d... Doceń wreszcie to, co masz, daj nowemu chłopu szansę (żal mi go, oooj żal)

Gość egoistkaaaaaa
tyle,ze tych ostrych ciec bylo juz setki...2 tyg. zero kontaktu,potem on,albo ja piszemy. Ja to chyba jakies sklonnosci masochistyczne-niszczy mnie,ubliza... a ja dalej

Gość egoistkaaaaaa
docen,to co masz-latwo powiedziec... ja nawet nie jestem zazdrosna o obecnego:(

Gość estera81
masz niskie poczucie własnej osoby...też tak miałam. Może najpierw wizyta u psychologa, a dopiero potem nowy związek??

Gość ladaco..
badz dalej ksiezniczka,poczekaj,on cie kopnie w dupe,potem znow zalozysz topik,bo nastepnego tez bedziesz olewac,ile ty masz lat dziewczyno??16??!!

Gość egoistkaaaaaa
dawno skonczylam 16. Mam problem,i liczę, że ktoś mi pomoże a nie bardziej zdołuje

Gość egoistkaaaaaa
mial ktos podobnie??

Gość stokrotka.....
uwierz w siebie,zadbaj,idz do fryzjera,makijazystki,nie wiem. usmiechaj sie i przestan marudzic

Gość egoistkaaaaaa
naprawde nie wiem co robic...:(

Gość egoistkaaaaaa
:(

Gość materialnadziwka
za dzwadziescia lat bedziesz zalowac. w zyciu nie ma miejsca o nude-a on jest tak idealny,ze az nudny

twoj eks to toksyk uzaleznilas sie od jego zlego traktowania krecily cie jednak te uczucia bo dawaly ci zludzenie, ze cos sie w tym zwiazku dzieje a dzialo sie zle pomysl spokojnie............. z kom kojarzysz taki chory uklad i... pierwszy krok juz masz za soba , bo nie jestes juz z toksykiem teraz naucz sie kochac zdrowo i pozwol by facet kochal cie zdrowo :D

Gość egoistkaaaaaa
yeez... :( chyba masz racje-tez o tym myslalam:(

Gość czerwonyjakcegla
Też tak miałem, ojj ciężko było , ale sie udało. Chociaż, może mógłbym się bardziej starać, bo widzę że po 6 latach uczucie wygasa, z jej strony ...

Gość no i znow i znow i znow
no i znow potwierdza sie teza, ze was trzeba wyzywac, ponizac, dawac wam "zabawe", zebyscie sie nie nudzily, zebyscie ciagle o cos byly zazdrosne, ciagle zebyscie mialy podejrzenia, bo normalnie, w spokoju to zyc NAPRAWDE NIE UMIECIE. a potem przychodzicie na forum I PLACZECIE JAK DZIECI, ze nie macie fajnego, kochanego faceta. baby sa durne:D:D:D:D:D

Gość jeneyenenene
bo wiekszosc sie wiaze od razu, zamiast poprzestac na stopie kolezenskiej... a potem jak sie poznaja, to mozna decyzje podjac. ale tak to bywa. to tak samo jak z seksem, jak sie od razu do lozka wskakuje, a potem zal.

Gość trafafafa
upup

Gość mam nadzieje ze wszysto dobrze
i jak tam?

Gość egoistkaaaaaa
w zasadzie, to nie mam juz kontaku z Eks, czasem jakis sms typu' co slychac' ale nic konkretnego, zadnych rozmow na gg, klotni czy spotkan. Odkad powiedzialam ze wychodze za maz. nie wiem czy to pomoglo, czy ja po prostu uswiadomilam sobie ze podjelam dobra decyzje. Dalej nie ma zadnych ekstra fajerwerkow, ale w zasadzie - chyba nie na tym to polega. Spedzilismy razem urlop, i ... dostalam pierscionek. Moze ktos powie, ze nie wiem czego chce,tak naprawde, raz jestem za, raz przeciw. Ale z kazdym dniem wiemy wiecej o sobie, uczymy sie siebie i naprawde czuje, ze poprzedni zwiazek nie byl nawet w polowie taki bezpieczny, prawdziwy jak obecny...

Gość egoistkaaaaaa
nigdy nie powiedziałam obecnemu o moich owczesnych uczuciach. Jasne, po ponad poltorej roku juz nie zabiega o mnie jak wczesniej, nie traktuje mnie jak ksiezniczke, ale wiem, ze jest fajnym gosciem i moze jego swietne poczucie humoru, optymizm sprawil ze w zasadzie sie nie klocimy.