Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgbf

Ściągacie skarpetki u ginekologa?

Polecane posty

Gość fgbf

Wiem, że to głupie pytanie, ale ide pierwszy raz i w sumie nie wiem jak sie powinnam rozebrać. W skarpetkach leżec na fotelu to tak dziwnie trochę.

Gość uupupup
A co, seks chcesz uprawiać? :O

Gość zium
w niektórych gabinetach daja specjalne osłonki na stopy

ja to wręcz się czuję dziwnie bez skarpetek na fotelu (np w lato jak w klapkach chodzę) wolę w skarpetkach ;) p.s. seks uprawiam bez skarpetek :P

Gość hihih
latem, jak noszę buty na gołe stopy, to na wizytę w ginekologa specialnie zabieram ze sobą grubsze skarpetki i zakładam je tylko na ten moment, na przejscie zza parawanu na fotel, po badaniu zdejmuję i chowam do torby, inaczej musiałabym przejść boso przez spory pokój a nie chcę tego robić :D

Gość hihih
więc jak przychodzę w spodniach i mam akurat założone skarpetki to tym bardziej ich nie zdejmuję, natomiast bezpośrednio przed wizytą oczywiście cała się myję i zakładam świeże ubranie, w tym świeże skarpetki

Gość fgbf
i od parawanu do fotela idziecie z gołym tyłkiem? dlaczego ten parawan nie jest blisko fotela?:/

Gość ona 25 lat -mężatka
Ubieram zawsze spodnie i dłuższą tunikę. majty,spodnie ściągam a skarpetek nie.Tunika mi dupsko zakrywa i nie świecę nim idąc na fotel :P

ja mam od parawanu 3 kroki na fotel :) lekarz podchodzi jak już na nim siedzę. no chyba, że jak w ciązy byłam to pod koniec mi pomagał się wgramolić a raz przy schodzeniu bym zleciała więc mi rekę podawał :D

Gość fgbf
a ja kurde nie mam tuniki ani żadnej długiej bluzki :( bez jaj, latanie z gołym tyłkime przez poł pokoju, to jest kompromitujące

fgbf - ja kiedys chodziłam do takiego ginekologa, że z gołym tyłkiem się leciało przez gabinet więc zdejmowałam spodnie i szłam w majtkach. przed fotelem zdejmowałam majtki i wskakiwałam a nie latałam z gołym tyłkiem :) Pan doktor był na tyle taktowny że gapił się w okno dopóki się nie usadowiłam na fotelu :)

to maja dziwny uklad pokoju...u mojego wchodzisz i masz z lewej strony parawn,za ktorym stoi fotel ginek...tak chyba wygodniej..

Gość ona 25 lat -mężatka
właśnie tak jest tez dobrze. Dopiero przed wejściem na fotel ściągnij gatki.

Gość Nieregularna
Jezeli jest brzydka pogoda to skarpetkach ide i nich siadam na fotel. Ale u mnie nie ma problemu bo moja pani dopktor ma taki nowoczesny fotel gdzie sie tylko tak opiera stopy na takich podkładkach. Własnie dzisiaj byłam na kontroli.

Gość tatalita
U mojego gina tez jest tak, ze po lewej stronie jest parawan i zaraz fotel, wiec rozbieram sie tuz przy fotelu. Poza tym juz mi i tak wszystko jedno, wiec nie przeszkadza mi latanie z golym tylkiem. Jakby moj tylek byl pierwszym, ktory lekarz oglada..... Kiedys sie tym przejmowalam a teraz totalna olewka na to...

Gość tatalita
U mojego gina tez jest tak, ze po lewej stronie jest parawan i zaraz fotel, wiec rozbieram sie tuz przy fotelu. Poza tym juz mi i tak wszystko jedno, wiec nie przeszkadza mi latanie z golym tylkiem. Jakby moj tylek byl pierwszym, ktory lekarz oglada..... Kiedys sie tym przejmowalam a teraz totalna olewka na to...

Gość fgbf
w sumie to jescze nie wiem jaki jest układ tego gabinetu, najwyżej faktycznie ściągnę matjki przed wejściem na fotel a łatwo się na niego wchodzi?

Gość tatalita
i wszystko mi jedno czy mam skarpetki czy nie...

u mojego tez po lewej parawan i fotel :D moze do tego samego gina chodzimy hehehe

Gość tatalita
wbrew pozorom wchodzi sie latwo, on tylko tak dziwnie wyglada... a lekarz powinien cie poinstruowac wiec bez obaw

Gość tatalita
meaaa, a skad jestes?

pod fotelem jest taka podstawka "schodek" na niego stajesz, siadasz na fotelu, nogi na podstawki i juz :)

Gość kosowa
Przychodzi baba do dentysty, siada w fotelu i od razu ciąga majtki. - Ależ droga pani! - protestuje lekarz - Ja jestem dentystą, ginekolog przyjmuje piętro niżej! - Nie ma żadnej pomyłki. - odpowiada baba - Zakładał pan wczoraj mojemu staremu sztuczną szczękę? - Tak. - No to teraz ją pan wyciągaj!

Gość tatalita
no to raczej nie do tego samego:)

Gość xzczcxzxc
Nie sciągam, bo po pierwsze po co mam latać boso po zimnej podlodze, po drugie - cholera wie, kto tam juz ze swoimi grzybami chodził. U mojego lekarza "rozbieralnia" jest dosć daleko od fotela. Jak o tym pamietam, to zakładam bluzke/sweter/tunikę, która zakrywa tylek, jak zapomnę, to tez tragedii nie ma - ide z gołą dupą na wierzchu

ja tez nie zdejmuje skarpetek...podkolanówek tez nie sciagam :D...i ide przez gabinet z gołym pupskiem,kiedys jak było inne ustawienie w gabinecie to były dwa kroki od \'\'rozbieralnika\'\' na fotel..teraz jest kilka kroków...

nigdy bo mój gin ma plytki i zimna podloga jak cholercia a potem mi mówi prosze sie rozluznic jak ja szczekam na zebach z zimna ;(