Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karol84

Pomysł na oświadczyny.

Polecane posty

Gość Ville
wow, to czemu piszesz ze ona romatyczn ajets.... i lekko dzecina... jak to baba co piwo chleje...

Gość Ville
i nie wierz w to , ze kolezanki nic nie wygadaja, nawet ajk nie powiedza w prost, to jakos dadza jej znac... zeby sie przygotowała, ubrąła czy cos...i sie domyśli

Gość Karol84
no bo jest... ale piwo lubi, debowe najbardziej. imprezy tez, i kolezanki.

Gość Yusi
a może nad wodospadem?

Gość Karol84
nie bardzo mam kase na lot do ameryki, a u nas nic porzadnego nie uswiadczysz...

Gość Ville
W karpaczu sa takei ladne wodospady... male, ale bardzo ladne... a moze np. dach jakiegos wysokeigo budynku, najlepiej tak zbey bylo widac ladna panorame miasta, albo wzgorze w poblizu miasta....

Gość Karol84
fajna strone znalazlem, zgapie stamtąd coś;)

Gość Ville
podeslij link, moze sie jeszcze komus przyda :)

Gość Karol84
mam. kurier przynosi jej kwiaty, liscik ze czekam na nia w naszej pizzeri, pod domem stoi taksowka, wiezie ja tam, tam dostaje antyramy z naszymi zdjeciami ktore robilismy majac nadzieje iz wyjda nieco artystyczne, nastepny liscik, czekam na tej samej plazy co ostatnio, znow taksowka, tam znow tradycyjnie walne duzo roz, lampiony jakies i to zaproszenie, wychodze zza krzakow i ,łil ju bi maj łajf. bosko. zbankrutuje.

Gość Yusi
Jeżeli Twoja dziewczyna lubi góry to bardzo romantycznie by było gdybyś ją zabrał na wodospad Siklawa w Tatrach Wysokich, piękne widoki lub zabierz ją do Pragi tam też są piękne wodospady.

Gość paweł 24
Mam pytanie czy oświadczyny w sylwestra o 12 w nocy na tle nieba i petard to dobry pomysł

Gość jhjfh
pawel GENIALNY o ile bedzie w jako takim stanie trzezwosci bo inaczej daruj sobie

Gość Tonikas
mój mąż oświadczył mi się w Pałacu Galiny, po kameralnej romantycznej kolacji zabrał mnie na spacer. Kolano było, piekny pierścionek też.

Gość ONA- ona wkurzona
oooooo wyjebany ten pomysł znalazłes z tymi taksówkami i miejscami i zaproszeniem do życia...łooo matko... chyba bym musiała sobie setke walnąć bo na trzeźwo bym chyba ryczała przez całą noc ;D

zabierz ja gdzies na kilka dni, nawet nad morze, zabierz na spacer, badz dla niej mily, kup bukiet kwiatow, pokaz jak bardzo Ci na niej zalezy i przy kolacji przy swiecach po prostu zapytaj czy by nie chciala spedzic z Toba reszty zycia..