Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pietruchowa

od TERAZ nie od jutra

Polecane posty

Gość pietruchowa

witam weszłam dzis na wage i sie przeraziłam :( powiedziałam sobie KONIEC z tym obzarstwem - przechodze na diete :) ktos ze mna? bedzie razniej

Gość pietruchowa
jestem jestem :) ja mam wzrostu 168 a waze 69 kg :( masakra jakas jaka diete bedziesz stosowac lub stosujesz? i do jakiej wagi chcesz dojsc?

hej,ja też postanowiłam zrzucić sadełko,ale zaczynam od jutra bo dziś już sporo zjadłam.

hej,ja też postanowiłam zrzucić sadełko,ale zaczynam od jutra bo dziś już sporo zjadłam.

fajnie :) witaj mam nadzieje ze bedzie nas coraz wiecej ze bedziemy nawzajem sie wspierac , radzic i pocieszac gdy ktorejs z nas zdarzy sie mała wpadka ja własnie nagotowałam sobie cały garnek warzyw i bede je jadła zamiast obiadów dodajac np miesko albo brązowy ryz

Jasne że będę wspierać i liczę też na wasze wsparcie,startuje z 64kg przy 167cm,grubasek ze mnie.Co do diety to mam zamiar połączyć różne diety i najskuteczniejsze,sprawdzone sposoby utraty wagi,jednym zdaniem,mam zamiar stworzyć własną dietę i ją przetestować.Dziś rozplanuje wszystko dokładnie,a jutro zakupy{odpowiedniej żywności}

bahja ja tak jak i ty bede stosowac swoja własna diete a raczej pilnowac sie aby nie łamac pewnych zasad :) - takie połaczenie kilku diet na raz mysle tez ze fajnie by było gdybysmy wszystkie założyły sobie stopke i codziennie pisały co ktora jadła co wy na to?

chcialabym dojsc do wagi 48 kg :) duzo osob twierdzi ze mam prawidlowa wiem moze i tak jest ale brzuszek troche odstaje itd :/

moglam schudnac wiecej ale czesto nie trzymalam diety moje rady to: - pic duzo wody + herbatke pu erh bez cukru - cwiczyc min 15 min dziennie - nie jesc nic po 17 - ograniczac jedzenie - ograniczyc lub wykluczyc z jadlospisu ziemniaki makaron i bialy chleb :):)

Laughing.with moze na ten brzuszek to powinnas brzuszki sobie robic . ja tez mam oponke ale jakos nie mam ochoty na cwiczenia :( wiec pierw spróbuje sama dieta zrzucic to co sie da

Laughing.with w sumie nie takie straszne te zasady :) ja mam najwiekszy problem z wieczornym piwkiem - jak przychodze z pracy zajme sie domem a pozniej wieczorem jak juz padam ze zmeczenie to lubie pooglądac z męzem tv i napic sie zimnego piwka :( ale teraz bede sie pilnowac i pozwole sobie na alkohol np tylko w sobote drugi moj problem to jedzenie pozno kolacji wiec z ta 17 to byłoby mi strasznie cięzko -ale i z tym dam rade . MAM CEL CHCE BYC SZCZUPŁA :)

probowałam kiedys tej szóstki ale po 10 dniu odechciało mi sie :( za duzo tego jest . tez powinnam pocwiczyc na ta moja oponke ale napewno nie bedzie to szóstka - prędzej jakies 50 brzuszkow dzienie zeby sie nie zniechęcic Laughing.with napisłas ze cwiczyc codziennie 15 minut , co ty cwiczyłas?

ja chce sobie dopracowac figure zebym byla z niej w 100% zadowolona :D mam tylko nadzieje ze topik nie upadnie [odpukac w niemalowane] :D damy rade!

pewnie ze damy :) małymi kroczkami do przodu dobra zrobie kilka brzuszkow puki meza nie ma w domu bo pewnie smiał by sie ze mnie :D on jest sportowcem i nie ma problemów z brzuchem - takiemu to dobrze

ja też juz po brzyszkach :) zrobiłam 150 :D 50 na wprost i po 50 na boczki nie zajeło to duzo czasu wiec mysle ze znajde codziennie czas zeby machnąc taka seryjke

Przygarniecie okragłego kropka:D jakiegos mam pecha ze topiki wkoło upadaja.. cos o mnie 158cm, było 56,9 dzis pewnie 58 :/ kurcze no nie idzie mi to odchudzanie.. ale mam nadzieje ze z Wami bedzie mi razniej..