Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pietruchowa

od TERAZ nie od jutra

Polecane posty

Cos o sobie :) studentka borykajaca sie z sesja..eh to jakis koszmar.. z woj. slaskiego :) Najlepiej wychodzi mi dieta owocowo-warzywna + nabiał :) chudnie sie wolno ale skutecznie .. do tego cwiczenia przynajmniej 1h dziennie, kupiłam sobie takie cwiczenia - dvd, bardziej mnie to mobilizuje nizeli sama miałabym cos wymyslac ;) i dzis własciwie pierwszy dzien nowej mnie :D Z doswiadczenia wiem ze wsparcie duzo daje.. wiec mam nadzieje ze czesto bedziecie zagladały na topic:) Sniadanie: kawa zbozowa grejfrut sałatka: sałata, jajko, pomidor, ogórek, z jogurtem A co pozniej wyjdzie w praniu :)

Gość doroles
Dziewczyny i co ??? koniec już ???

no własnie gdzie wy wszystkie jestescie? ja zjadłam dzis -kilka rzodkiewek -warzywka gotowane i brązowy ryż -jabłko -sałatke ze swiezych warzywek

Gość To ja Laughing.with
hej dziewczyny. wczoraj napisalam post i teraz go nie ma ;( zablokowali mnie wczoraj i zaraz sobie wymysle jakis nick.

ok teraz jestm tutaj :) od dzis zaczynam 6 weidera cwizenia na plaski brzuch uda i posladki :) mam nadzieje, ze nie padne po 1 serii :D co do jedzenia to tak nie za bardzo mi wczoraj poszlo ale mam nadzieje, ze dzis bedzie lepiej :)

witam i ja sie dzis melduje :) dietka w miare trzymana -dwa razowce z ogorkiem zielonym -płatki owsiane na wodzie z owocami -jabłko -warzywka gotowane :)

Pani Pietrucho jest Pani? ja dzis sie obrzarlam strasznie, laysy cebulowe , lody, czekolada itp.. zaczynam od jutra. gadalam z chlopakiem i cos zeszlismy na temat Azjatek itpa ten ze mu sie podobaja bo maja takie drobne cialka... i stwierdzilam ze czas zaczac diete bo juz sie do tego dlugo zabieralam... mam 174 wzrostu i waze 62 kg... niewiem jaka diete chyba zadna , postaram sie ograniczyc tluszcze, cukry itp nie jesc po 17... co doradzacie??? up;)

jestem jestem :) ja tez teraz odpusciłam bo ide dzis na wesele ale zaczynam juz od jutra na nowo i zupelnie powaznie za miesiac mam urlop a na plazy trzeba jakos wygladac

Gość gość
Witam :) Nie polecam diet gazetowych oglaszanych itd to stek glupot prowadzacych do efektu jojo to diety na chwile :) Niestety sama doswiadczylam tego i stracilam na to 3 lata Ja stosuje wlasna i w 3 tyg ubylo mi 6 kg :) Zycze powodzenia i zapraszam jak co na gg :)

Gość 7.10
czesc dziewczyny ja rowniez dzis sie przerazilam jak weszlam na wage 59.3 masakra 160 cm wzrostu tyje w oczach odkad nie pale wazylam jakies 53-54 na penwo nie bede stosowac jakiejs drastycznej diety bo jojo murowane wiec MZ bedzie najlepsza i cwiczenia aerobikw w domu bo mam na dvd i rowerek stacjonarny plus brzuszki musze te 5 kg w miesiac zrzucic