Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemnicza24

mam pytanko

Polecane posty

Gość tajemnicza24

odnosnie abonamentu w plusie....niedlugo konczy mi sie umowa , zreszta juz przedluzana kilkakrotnie.. jak juz skonczy mi sie ta umowa, bo nie chce jej juz przedluzac, to czy bede mogla bez problemu zaladowac ten nr kartą czy nr mi automatycznie wygaśnie ??? kto sie orientuje w tych sprawach dzieki za info

Gość tajemnicza24
jaka jest wg Was najlepsza siec ?

Gość pracownica Plusa
umowę o świadczenie usług telekomunikacyjnych masz na czas nieokreślony z kontraktem promocyjnym który zobowiązuje Cię do kontynuowania umowy przez czas określony jak kontrakt wygasa to pozostaje umowa na czas nieokreślony z trzydziestodniowym okresem wypowiedzenia liczonym począwszy od pierwszego dnia kolejnego cyklu rozliczeniowego po którym następuje wypowiedzenie, zakładając, że wpłynęło ono najpóźniej siedem dni przed zakończeniem cyklu (jak później to może być liczone od jeszcze kolejnego) dział utrzymania klienta sprawdza i decyduje, czy jest możliwość przekonwertowania numeru z postpaid na prepaid i z nimi musisz uzgodnić to zadzwoń z telefonu plusa na 2601 od poniedziałku do piątku w godzinach 8-21 i się dowiesz, czy będzie taka możliwość i jak złożyć dokładnie wypowiedzenie pozdrawiam ;)

Gość tajemnicza24
a jaka siec polecacie ewentualnie ?? bo z plusa to juz zrezygnuje, bo malo kto ma w tej sieci...wlasciwie to karta by mnie interesowala :) no i duzo rozmawiam :))

Gość mało kto w plusie
chyba zartujesz :O to jest pierwsza siec jesli chodzi o ilosc abonentów :O

Gość no jak twoi znajomi maja play
ale i tak play ma kilkanaście razy mniej abonentów nić plus, weź to pod uwagę ale i tak na kartę jest korzystniej, dlatgeo radze karte, a jak masz w playu znajomych to moze byc i play, ostatecznie starter mozna kupic nowy :P to nie umowa

Gość czy wysylasz smsy czy dzwonisz
czy tez do neta ci potrzebne no i zasieg i wybierz co najtansze

no jasne, ze zasieg potrzebny...do tej pory plusik mnie nie zawodzil :), ale niezle zrzynają kase no i bardzo malo pakietow do wyboru :( owszem esy z neta tez by sie przydalo wysylac za darmowche :) no wlasnie zastanawialma sie nad tym nowym playem fresh - tylko bloka musialabym zdjac :) ale zadowoleni jestescie z niego ?? bo tam do wszystkich sieci chyba za grosze sie placi :)