Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolitka06.1990

Czy tylko ja mam 19 lat i nie mam chlopaka?

Polecane posty

Siedze i rycze bo z moich obserwacji wynika ze tylko ja nie mam bliskiej osoby, a wszyscy\" kuzyni, kuzynki, przyjaciolki, kumple, kolezanki,sasiedzi, sasiadki, znajomi maja chlopaka lub dziewczyne:( Nigdzie nie moge isc, bo nie wazne czy na weselu czy na imprezie wszyscy maja jakas osobe ze soba a ja sama:( Za 3 tygodnie mam wesele ale znowu nie pojde bo wszyscy beda z kims (czesto nawet to nie jest ich chlopak ani dziewczyna ale biora kogos ze soba). I jak tu kogos poznac? A dodatkowo ciagle slysze slowa mamy \"kiedy ty wreszcie bedziesz miec chlopaka!\" NO wlasnie, kiedy?

Gość ja mam 24 i nie mam

Gość wertrew6tery
też mam 19 lat i nikogo nie mam. I mam to w dupie :D

Gość 5678987
weź na luz , moja kuzynka ma 26 lat , nie ma nikogo i od paru lat nie ma , nie przejmuje się tym

Gość wertrew6tery
acha,w dupie jeszcze mam dwa tomy encyklopedii PWN :classic_cool:

Gość tak piekna ja....
ja mam 20 i tez nie mam i troche ciezko tak....

Nie no ten podszyw byl przezabawny tylko niestety trudno zrozumiec jego sens:P POdszywaczu wysil sie jak juz chcesz cos napisac:P

Gość minęła dwudziesta
też mam 19 lat i nie mam. byłam ostatnio na weselu, chciałam pokazać, że bycie singlem nie wyklucza mnie z zabaw, załamałam się dopiero na miejscu, bo wszyscy mieli parę i mieli do kogo gębę otworzyć, ja siedziałam jak kołek przez siedem godzin. chyba skoczę :o

no mamamiaaaa nie mow ze nie masz nikogo z kim pojsc na wesele, nie znasz zadnej plci przeciwnej? a jesli nie to zamiesc ogloszenie ze szukasz osoby towarszyszacej na weselcho,, najlpiej z twojego miasta hehe ja bym tak napewno zrobila ,, i przez takie rozgoryczene i uzalanie sie nad soba napewno nikogo nie poznasz,albo poznasz ale nikt sie toba nie zaitneresuje, na 100% wiem ze twoii znajomi co sa w parach znaja napewno jakis singli,zreszta zawsze tak jest ze jak sie na chama nie szuka to sie szybko znajduje:) druga polowe

Gość kaarrolinaa
Nie przejmuj się tym,ja zaczełam chodzić z chłopakiem jak miałam 20 lat i wcale nie uważam że to pózno,na wszystko przyjdzie czas,jeżeli jest Ci jakiś przeznaczony to kiedyś go poznasz.A póki co nie martw sie:)jesteś jeszcze młodziutka:)

Uwazam ze bez sensu jest brac ze soba obca osobe tylko dlatego zeby kogos miec. A kumple jak juz mowilam maja dxiewczyny wiec raczej wola spedzic sobote i niedziele z nimi. Dodatkowo doluje mnie mama ktora jak juz mowilam ciagle atakuje mnie ze nie mam chlopaka:(

Gość atrakcyjna Irenka
czemu nie masz nikogo? brzydka jestes? czy niesmiaala?