Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CanYou

Czy drugi raz boli?

Polecane posty

Gość CanYou

Mam pytanie bo zamierzam po raz drugi odbyć stosunek płciowy,ale boje się troszke bólu. Pierwszy miałam dość bolesny,kilka podejść i dużo krwi.Dlatego też mam małe obawy, nie wiem czy drugi raz też jest bolesny czy bardziej przyjemny? Jak było w waszym przypadku.?

Gość blisko 30-stki_kobieta
u mnie było świetnie:) tylko sie nie spinaj:)

Gość CanYou
wiem ale podczas pierwszego razu byłam bardzo spięta,nie mogłam tego opanować. Nie potrafiłam i koniec. Mam nadzieje,że jakos drugi raz będzie lepszy bo pierwszy był jaki był :)

Gość musisz poczekać
aż ci się cip@ rozciągnie..jest jeszcze nie przyzwyczajona i na pewno bardzo wąska skoro niedawno zaczełaś się bzykać...kilka pierwszych może boleć może też krew polecieć ale każde kolejne to już sama przyjemność.

Gość Kasi_ulka
Bolało cie mocno bo widocznie byłas za mało podniecona i za bardzo spięta. Drugi raz może boleć ale nie musi jeżeli będziesz mokra i na maksa rozluźniona będzie rewelacja. Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Gość Megi56
mój pierwszy raz mnie kompletnie nie bolał. dzisiaj był mój drugi,tez mnie nie bolało ale dopiero dziś zauważyłam na majtkach pewną wydzielinę z krwią. Trochę się wystraszyłam,ale to chyba od tego, a nie od globulek, jak myslicie?

Gość megi56
Słuchajcie wtedy kiedy pisałam minęło 6 dni od mojego 1szego razu. Martwi mnie to skąpe krwawienie połączone ze wodnistym śluzem. Zauwazyłam tez że mam podwyższoną temp. ciała ( aczkolwiek boli mnie też garło od paru dni ,lekko) . Czy niepotrzebnie panikuję? Miesiączkę powinnam miec dopiero 3 lipca,ale chyba sie zachlastam do tego momentu :(

Gość CanYou
Czy myslicie, ze bol i krwawienie moglo byc spowodowane tym, ze moj misio ladowal mnie w pepuszek?

Gość CanYou
Megi, mozesz miec wirusa HIV. Jego poczatkowe objawy sa jak przy przeziebieniu. Pozniej powieksza, lub juz powiekszyly sie wezly chlonne. Za ok 2 tygodnie wirus "ukryje sie". Lepiej sie zbadaj.

Gość megi56
Mój chłopak jest zdrowy ,wiem bo się badał :) to nie to,ale martwi mnie tamto krwawienie..

Gość jaaa20
mnie troche bolało,ale tylko jak wkładał,lekki ból...nie bój sie:p

Gość CanYou
Chciałam powiedzieć,że osoba pisząca ww komentarze to nie ja. To podszyw.Od kilku dni nie byłam na tym forum.. A co do mojego pytania to dziękuje ze odpowiedź ale chce jeszcze wiedzieć czy za drugim razem też krwawiłyście?

Gość lucky_me
Za pierwszym razem bolało i mocno krwawiłam, za drugim razem bolało tylko przy samym wejściu i troszkę krwawiłam, za trzecim razem nie bolało już wcale ale wydzielina podobna do krwi się pojawiła. Choć u mnie te kolejna krwawienia mogły wynikać z tego, że drugi raz był następnego dnia po pierwszym, a trzeci tego samego wieczoru co drugi :D

moją narzeczoną kilka pierwszych bolało :O a teraz jest :classic_cool:

Gość Mallwusia
Mój pierwszy raz bolał i krwawilam. Przy drugim był problem z wejściem,ale mój M. sie postarał, rozluźnił mnie i w ogole było cudownie ;-)kolejne jeszcze lepsze;-D dużo zależy od Twojego faceta,żeby zadbał jak najlepiej o to,żeby było ci dobrze przed samym stosunkiem. Życze powodzenia

Gość niusia4444
a u mnie nie było krwi przy pierwszym ani drugim razie i On myślał przez to, że nie jestem dziewicą... nawet mnie nie bolało (byłam pod wpływem alkoholu może dlatego). Czy ktoś jeszcze tak miał?

Gość megi56
A czy ktoś miał tak,że za pierwszym razem nie krwawił,ale za drugim tak?

Gość CanYou
Ja się obawiam,dlatego,że naprawde miałam bolesny ten pierwszy raz:/ teraz jakoś nie moge się odważyć. Wiem,że z każdym kolejnym będzie lepiej ale mimo wszystko. Nawet zastanawiałam się czy aby na pewno się udało,ale skoro wszedł do końca i już później mnie nie bolało to znakiem tego,że błone przebił.

Gość fdfdfd
Ja tak mialam. pierwszy raz nie krwawiłam ale strasznie bolało, za drugim razem bolało mnie podbrzusze i troche krwi uleciaało może to ze wzg na to że ja byłam na górze.

Gość ojeje23
Posmaruj c..ke i jechaj na calego i na golego tylko sie rozluznij i nich cie wali jak najdalej tylko go moczem nie zalej

Gość gość
Powie tak pierwszy raz boli....jeżeli jesteś mega spieta,ale jak włoży ci do końca to już cię przestanie boleć...drugi raz nie wiem... ;(

Gość gość
drugi raz mnie wiecej bolalo bo mi sie z innym facetem zachcialo,a on mial grubszego i dluzszego jak ten pierwszy,ale gdy juz calym wszedl i zaczal mnie posuwac to po chwili bylo juz wspaniale,i na tym spotkaniu jeszcze dwa razy mnie bral na calego i golego bo mialam dni nieplodne i bylam jeszcze zabezpieczona.To dlatego chcialam byc bzykana az do rana

Gość gość
nic nie boli.Niech cię przygotuje i na całego wchodzi.Będziesz zadowolona.

Gość gość
Mnie bolało

Gość ciekawskaoj
a ja jestem zaamana , bo rok temu pierwszy raz to zrobiłam i było dużo krwi i strasznie bolało.. miał wielkiego ! 0d miesiaca mam nowego chlopaka i mam już troche lat (24) i nie chce zwlekać tylko chce sie pieprzyc i czuc przyjemność... rok przerwy hmmm jak myslicie bedzie bol?? kiedy bardziej boli jak ma długiego czy hmm normalnego ale dość grubego, albo raczej kiedy wam lepiej ?? ;)