Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iga855

POMÓŻCIE!!!

Polecane posty

Gość iga855

bardzo długo biorę tabletki antykoncepcyjne jednak miesiąc temu w przerwie 7dniowej nie wystąpiła u mnie miesiączka. uznałam, że to nic nie znaczy bo czasem tak bywa... TEraz miałam kolejną przerwę i .... ehhh nadal nie dostałam okresu:(((((( Bardzo boję się testu ciążowego i pójścia do lekarza... bo świaodmośc bycia w ciąży mnie przeraża.... :(( bo rozstałam się z moim długoletnim partnerem 2 miesiące temu...nie chcę być smaotn ą matką:(( Biore regularnie tabletki, nidgy nei zapominam... czy taki kbrak miesiączi może wskazywać na ciążę??? Któraś z Was miała taki przypadek>>> a może to nic nie znaczy.... Proszę pomóżcie.. Wstrzymuję się od testu ze strachu....

Gość moliko
wlasnie wyczytalam na ulotce od moich tabletek, ze jezeli krwawienie nie wystapilo a nie bylo w trakcie brania zadnych wymiotow i biegunek i tabletki byly przyjmowane regularnie, to jest bardzo male prawdopodobienstwo zajscia w ciaze i nalezy kontynuowac przyjmowanie tabletek w zwykly sposob, jesli krwawienie nie wystapi po raz drugi z rzedu, nalezy sie zglosic do lekarza, bo to moze byc ciaza, i tabletki mozna przyjmowac tylko wtedy, kiedy lekarz wykluczy ciaze. zrob lepiej test...

Gość iga855
wystąpiło to poraz drugi.. Nie mam żadnych objawów przedmiesiączkowych... jedynie co to przytułam... :((((( boże jestem taka załamana... jutro muszę zorbić test... Najgorsze jest to,że zostałam z tym sama...

Gość dzasty86
wydaje mi sie., że jezeli bralas regularnie tabletki anty to nie powinnas byc w ciązy. a to ze nie wystapił u ciebie @ nie powinnas tego zbagatelizowac i isc jak najszybciej do lekarza to wyjasnic

Gość iga855
brałam regularnie. to takie proste isc do lekarza, dowiedziec się, zrobić test i miec pewnośc... ale stanąć na sysokości zadania, na przeciw to jest najtrudniejsze.... gdybym była z kimś związana byłoby inaczej.... ale panna z dzieciem... brzmi okropnie nie taki los chciałabym dla swojego iperwszego dziecka. jestem porzadna dziewczyną a na byłego nie mam co liczyć...dowie się i podważy, że to jego;((((((ucieknie od odpowiedzialności... ;(( załamie się keidy test będzie pozytywny...

Gość rybaaaaaaaaaaaaaaa
zrob test jutro rano dla wlasnego spokoju jesli test bedzie megatywny idz do ginekologa bo moze jakies zaburzenia hormonalne masz

Gość rybaaaaaaaaaaaaaaa
hej glowa do gory mowie ci zrob test rano moze to sa zwykle zaburzenia moja kumpelka tez tak miala przez 3 kolrjne przerwy 7 dniowe nie miala krwawienia okazalo sie ze cos jej sie rozregulowalo w organizmie musiala odstawic tabsy dostala luteine na wywolanie okresu i wszystko wrocilo do normy z tego co wiem to znow lyka tabsy ale jakies inne

Gość iga855
dzięki, zrobie test rano... będę 3 mać kciuki aby był negatywny...

Gość iga855
czy mogę zorbić test wieczorem? będzie to miało jakiś wpływ na wynik??? NIe wiem czy uda mi się z samego rana

Gość rybaaaaaaa
mozesz zrobic tescik dzis wieczorem tylko najlepiej przed zrobieniem jakies 2 godz nie pij w ogole by nie rozcienczyc moczu

Gość bella555
Pewnie że możesz zrobić wieczorem. Tylko w początkowych dniach od zapłodnienia trzeba robić z porannego moczu.

Gość rybaaaaaaa
trzymam kciuki by byla jedna kreska mysle ze to bardziej jakies zaburzenia hormonalne jesli bralas regularnie tabsy nie powinnas byc w ciazy ale zrob ten tesci i daj znac oki

Gość bella555
Podziel się z nami wynikiem testu. Trzymamy za ciebie kciuki.

Gość iga855
od stosunku minelo ponad 2 miesiace. chyba pora w takim przypadku nie ma znaczenia;((((

Gość iga855
bardzo Wam dziękuje... naprawde... jestem wdzięczna za rady... nikomu nie mówilam, tak cięzko się tym podzielić "na żywo" przez to nikt mnie nie mobilizował do zrobienia kroku na przód... Podziele się wiadomością dobrą bądź tą gorszą...

Gość rybaaaaaaaaaaaaaa
bedzie dobrze !!!!!dawaj znac jak zrobisz test

Gość iga_855
zrobiłam test... wynik jest pozytywny;(((((((((((((((( czeka mnie poważna rozmowa z moim byłbym partnerem'.... napewno wyprze się;((( musze stanąć na wysokości zadania... czuję jednak, że świat mi się zawalił;((((((((

Gość rybaaaaaaaa
kurcze trzymaj sie pogadaj z nim bedzie dobrze a moze sie zejdziecie i wszystko wroci do normy wiesz powiem ci szczerze ze zazdroszcze ci tych 2 kresek wiem ze ty nie chcialas teraz dzidzi ale taka ironia losu bo ja sie staram dluzszy czas i nie moge :( porozmawiaj z partnerem jak najszybciej i tez idz syzbko do gina i odstaw tabsy daj znac co i jak

Gość rybaaaaaaaa
glowa do gory bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!trzymam kciuki napisz co ijak

Gość jojojjj
bierzesz dalej tabsy? to biegiem do gina bo dziecko ma pewnie prawie 3 miesiące już i tabsy mogły na niego źle wpłynąć - leć do gina, z chłopakiem pogadaj, co ma podważać jak ciąża jest z przed waszego zerwania - ja zycze powodzenia i ufam że będzie dobrze!!