Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomooocyyy

wygodne te BUTY? taki obcas?

Polecane posty

Gość pomooocyyy

http://www.ccc.eu/katalog/kolekcja_damska/#T72_StoHigh_Pall_Mall_I3454480000000 spodobały mi sie dzis w ccc te buty, tyle ze białe. bardzo ładne baaa świetnie wyglądają na nodze , są z bardzo wygodnego materiału. Tyle, ze nigdy nie miałam takich wysokich butów, fakt są na stabilnym obcasie ale ....moze jakas posiadaczka sie wypowie? czy takie wyskowie buty moga byc wygodne?

Gość pomooocyyy
szczerze to na zdjęciu wyglądają brzydko ale na nodze super :) w lecie zawsze japonki japonki ewentualnie platformy a teraz mam ochotę na coś kuszącego :) nie są ze skóry ale to taki mięciutki materiał . Czyli jest szansa, ze nie skręcę nogi

Gość miałam ci ja pieczeń
mi w takich butach bez palców noga leci do przodu mam wąską stopę i zsuwa się z pięty a palcami wręcz deptam po asfalcie :/ nawet jak założę na bosą stopę :/

to zależy od stopy. jednym wygodnie dla drugim chodzenie w nich to koszmar. obcas wygląda na stabilny. bardziej martwiłabym się o ten \"mięciutki materiał\" może odparzać stopę. nie wiadomo jak zareaguje ten materiał na gorąco + pot.

Gość pomooocyyy
dzięki za opinie :) hmm a o tym nie pomyślałam bo jak je założyłam miłe zaskoczenie bo były wygodne a większość butów tych tańszych jest strasznie twardych , obcierających skóre