Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedoświadczony

Zakładanie prezerwatywy

Polecane posty

Gość Niedoświadczony

Siekma. Mam zamiar zaczac wspolzycie z moja dziewczyna (jestem prawiczkiem), i mam do was w zwiazku z tym kilka pytan, odnoscie zakladania prezezwatywy. Wiec, jak to sie powinno poprawnie robic? i chcialem sie zapytac tez o cos innego, boo w czasie podniecenia z penisa wydziela sie taki jakby bezbarwny "śluz", i czy w nim sa plemniki? i co jesli podczas zakladania ten śluz znajdzie sie jakos na zewnetrznej sciance prezerwatywy czy moze dojsc do jakis "konsekwencji" ?. licze tylko na powazne odpowiedzi. pomozcie :) pozdrawiam

Gość chlop
na kazdej paczke gumek masz instrukcje płyn dobrze zeby znalazl się tylko po wewnerznej stronie ;) zwyczajnie nie dotykaj go przed stosunkiem, a zakladajac gumke przykryj płyn prezerwatywa i rozwin ja zostanie w srodku

Gość po pierwsze to
korzystanie z google nie boli , apo drugie to przeczytaj ulotke z opakowania z gumkami.

Gość lekoff
jak ten sluz znajdzie sie na zewnetrznej stronce to dojdzie do jakiś reakcji. Zanim nauczysz sie zakladac alternatywe to sie naucz dobrze po polsku pisac.

Gość jak nie potrafisz założyć
gumki to może powinieneś wstrzymać się jeszcze z seksem co? jeszcze jakąś krzywdę sobie zrobisz ;)

Gość emi_369
wiesz najlepiej sobie poćwicz troche "przed" żeby dziewczyna nie była przerażona Twoim totalnym zamotaniem w akcji :)

Gość mlody2
Ale o co chodzi z tym plynem bo nie rozumiem. Jaka reakcja ?

Gość Reakcja biochemiczna
Ten płyn jest lekko żrący :)

Gość ta żrący
:-o pracia mu poparzy :D

Gość Niedoświadczony
Niektorzy tu widze naprawde wypowiedzi na poziomie maja... tak jak myslalem zreszta

pierwszy raz w gumce, łojezu, ja mojego pogoniłam za to. wtedy wsadził mi i wyjął z gumkami poczekamy jeszcze bo to nie religijnie tak. w ogóle seks to zła rzecz i jak jesteś prawiczkiem to lepiej wybij to sobie z głowy.

>> pierwszy raz w gumce Chłopak nie wie jak ekstremalne przeżycia go czekają :D Wczesny wytrysk, problemy z erekcją, stres and many many more :classic_cool: Nie zazdroszcze ci stary, czeka cie rychła kompromitacja :D

Jestem dziewczyną,ale dobrze wiem jak to się robi :D Także moja rada powinna być pomocna;) Faktycznie na ulotce pisze wszystko dokładnie ,jednak praktycznie może to wyglądać ciut inaczej. Jak już będziesz \"gotowy\"(wiesz co mam na myśli?) To wyciągnij prezerwatywę z opakowania(zainwestuj najlepiej w Durex\'y-wg mnie najlepsze) Rozwiń ją troszeczkę-nie dużo. Złap za to rozwinięte,żeby nie było tam powietrza- w końcu w pojemniczku musi być miejsce na spermę. I trzymając za ten zbiorniczek rozwijaj prezerwatywę na penisie. Aż do końca. Potem poprzeciągaj ją do przodu ,żeby nie była pozwijana(nawiązując do tego zbiorniczka). No i ... do roboty ;) :D

Gość mlody2
No dobra a w jaki sposob musi byc dopasowana prezerwatywa ?

Gość mlody2
15 cm :) musi byc ciasno dopasowana ?

Gość powiem z doswidczenia
a nie mozesz poprostu kupic prezerwatych i pocwiczyc zakladania wczesniej? :O chyba kazdy mlody chlopak tak robi zanim wystartuje w prawdziwym biegu.

Gość tylk0
Myśle,ze pani magister w aptece pomoze Ci dobrac odpowiedni rozmiar. Nie krepuj sie- kazdy z nas to robi tylko sie o tym publicznie nie mowi.

Gość mlody2
Spadaj Zygmunt sam pewne3 masz 10 cm

Gość mlody2
I tak mam pow. sredniej europejsciej zreszta jak ktos ma flaka 20 cm to i tak nie znaczy ze seks bedzie lepszy dla kobiety.

Gość mlody2
A ty juz wystapiles ? :D

>> I tak mam pow. sredniej europejsciej Miło wiedzieć, że wolisz równać w dół, a nie porównywać się z najlepszymi :classic_cool: Załóż temat jaką długość pena preferują kobiety, mina ci zrzednie, mały :classic_cool:

Gość mlody2
One same nie wiedza jakiego pena mieli ich kochankowie wiec daj spokoj z takim czyms :)

>> One same nie wiedza jakiego pena mieli ich kochankowie wiec daj spokoj z takim czyms Skąd ty jako prawiczek możesz takie rzeczy wiedzieć? :o Zapytaj, a zdziwisz się odpowiedziami.

Gość mlody2
Zygmunt 90 % kobiet nie wie jak funkcjonuje ich cialo a 15 cm jest ok, nie mam zadnych kompleksow i nie zamierzam miec. Nara.

>> nie mam zadnych kompleksow i nie zamierzam miec Zaczniesz je mieć, jak po zdjęciu majtek zobaczysz minę rozczarowania, jęk zawodu i zniechęcenie do sexu :D Wspomnisz moje słowa malutki ;)