Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Draż.

TEŻ WAS TO WKURZA?

Polecane posty

Gość adasme
odglos jakby moi rodzice sie pukali

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr słyszałam to dzisiaj i teraz łazi za mną to cholerne PĄ PĄ PĄĄĄĄA 😡😡😡😡😡😡

mnie wkurza jeszcze taka piosenka angels,nie pamietam autora :OO:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O jakies dziecko przebrane za aniolka lazi op miescie :O:O:O WRRRRRRRRRRRR 😡

z 2003/2005 są najlepsze,potem wlazło techno i inne disko polo :O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O:O i jeszcze piszą jakie to \"wyjebiaszcze\"moze jeszcze wyłupiaste:O:O:O:O:O:O 😡

tylko że to jest WSZĘDZIE :O:O:O:O:O:O:O:O:O jak można czegoś takiego słuchać :O:O:O

mnie też się ta piosenka bep nie podoba :O:O z drugiej strony po co się tym tak denerwować, Drażu? ciekawa jestem jakiej muzyki słuchasz.. :)

Gość telewizorrrr
a mnie wkurza niemiłosiernie muzyka beaonce czy jak to sie pisze (bijons) sie chyba czyta. Jak tą kobiete widze to zmieniam kanał. wszystkie piosenkii na jedno kopyto. albo w kółko Gaga ;/

Gość a ja to lubie dretwiakiiiiii

nie posłucham bo mam popsute głośniki :O:O:O:O:O:O denerwujacy jest tez bob sinclar czy jak mu tak i lxb :O:O:O:O:O pewnie mnie zjedziecie za to co slucham :O:O:O:O:O:O:O:O

Gość telewizorrrr
a mnie ten pedał piasek a ty chodź przytul mnieeeee...!! nóż mi sie w kieszeni otwiera... :o

może zrobmy liste :D?? 1.wszystkie techno,disko polo 2.pą pą pą :O:O 3.boysbandy :O:O 4.majli sajrus :O:O:O:O:O 5.feel,bob sinclar, 6.mbrother,czy jakos tak :O:O 7.ogółem polskie zespoły:O:O:O:O:O:O

Gość uuu7777
sram waszą muzyk !!!!! Klikać chamidła i prymitywy spedalone, bezguścia jedne, ino raz bo się wkurwię !!!!!!!!!!!!!!!!

o tym to już nie wspomne :O:O:O:O:O polska muzyka jest do dupy,hit polski to przecież to pedalskiechoć przytul przebacz :O:O:O:Ojakby dziewczyna to das ie przelkac,ale facet :O:O:O:O:O:O???????????????toz facet nie ma czasu na uczucia :O:O:O:O:O

Gość gość
PSkWCI1sopueJjJzF6Z9QbgU