Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietypowe użycie

płyn do higieny intymnej

Polecane posty

Gość nietypowe użycie

czy można używać go do ciała? płyny NIVEA, zwłaszcza różowy, mają tak obłędny zapach i są wydajne i delikatne czy to robi jakąś różnicę?

Gość dnhdos
Taaa, jeszcze zęby nim wyszoruj głupia cipo

Gość kihbsikbsikjdxskj
podobno płyn do higieny intymnej jest super do mycia twarzy myśle, że spokojnie możesz cała się umyć:)

Gość nietypowe użycie
kihbsikbsikjdxskj - dzięki za kulturalną odpowiedź :) zastanawiam się tylko czy to "utrzymywanie kwasowości" jest zdrowe dla całej skóry

Witaj :) Płyny do higieny intymnej nie zawierają mydła, mają naturalne ph ,więc z powodzeniem możesz używać go do twarzy jak i do ciała a w szczególności jesli Twoja skóra jest skłonna do wyprysków. Ja osobiście używam emulsji Laktacyd , jest rewelacyjna. A do twarzy nie próbowałam bo używam żeli przeznaczonych tylko do mycia tej częsci ciała :) Pozdrówka:)

Gość nietypowe użycie
dzięki!

Gość oczywiście że można
żele do higieny mają neutralne dls kóry pH czyli własnie kwasne. Są przeznaczone szczególnie do tej częsci ciała, co nie znaczy że nie mozna ich używac do reszty. W końcu chodzi o to aby producenci kosmetyków zarobili. Balsam do ciała, do rąk, do stóp itd... a czy to że balsam jest do rąk oznacza że nie można go użyc do stóp? Ja np jak mi krem do twarzy nie spasował to kończyłam go wcierając w stopy ;)