Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulaa-a7

pytanie o sperme do panow

Polecane posty

Gość Paulaa-a7

sprawa wyglada tak, moj facet wyrzuca z siebie strasznie duzo spremy, no masakra kochamy sie on wyrzuca ilosc jakby tydzien sie nie masturbowal odpoczniemy i za dwie godziny to samo , a jak raz przerw dwudniowa byla to wyrzucil dwa razy wiecej.... ma ktos z was tak? bo ja sie z taka iloscia nie spotkalam i nie wiem czy to normalne...

Gość Paulaa-a7
elooo

Gość spermoróbek
Ale w czym problem ? dławisz się ? nie mieści się w ustach jedna porcja ?

Gość Paulaa-a7
dokladnie:) z kazdym razem ilosc spermy chyba powijnna sie zmniejszac a u niego wcieka taka sama ilosc i chce wiedziec jak wy macie ? czy on jest wyjatkiem czy regula....

Gość Paulaa-a7
ja akurat wolalabym optymalny wytrysk, znaczy wczesniej moim partnerzy mieli totalnie male ilsoci spermy w porownaniu do jego wytrysku i dlatego pytam....:P ciekawoc:)

Gość napewno on
Napewno to facet?? Popotrz dokladnie jesli ma cztery kopyta i siersc to robisz to z koniem wiec wszystko ok. z ta iloscia.

Gość Paulaa-a7
hmmm zakladajac ze konie potrafia mowic i robic takie rzeczy jakie on potrafi to moze i z koniem... nie staraj sie byc zabawny na sile, jesli chcesz zablysnac moze wal madre opinie i szczere. zatem temat zamkniety, mam sie cieszyc ze mu tak obficie leci, ale bede sie martwic ze przez ta obfitosc jest wieksza szansa na celny strzal a tego bym nie chciala:P

Gość KrólKarol
zwal mu z 5 razy pod rzad i sprawdz czy jest tyle samo;-p

Gość crova
kurcze , zakładaj bank spermy :) będziesz bogata . Kup sobie dojarkę albo może odkurzaczem sobie pomagaj

Gość JustinLLKK
Koleżanko Ja wyrzucam z siebie bardzo dużo spermy i mogę tak 10razy dziennie ale mojej dziewczynie to nie przeszkadza wręcz przeciwnie =)