Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baran20051

Przyjazn z byla ? /

Polecane posty

Spotykam sie z moja byla .... Nadal ja kocham i wydaje mi sie ze sie nie umie z nia zakumplowac ... ;/ Ona ma chlopaka wiec jej to chyba lotto gorzej ze mna nie wiem co mam robic ... Kocham ja i mecze sie jak ja widze ;/ bo caly czas chcialbym do niej wrocic ;/

Gość penelopcia
zrób jej dobrze to może wybaczy i zobaczy w tobie coś ciekawego

Gość takie dziwne to
a jaki zodiak byla?

Gość mmmmmmmmmmmmmmmm111
ja bym sobie dala spokuj z taka przyjaznia... skoro cos do niej czujesz to te spotkania sprawiaja ci tylko bol jak chcesz cierpiec to sie spotykaj z nia dalej a jak chcesz zapomniec i ulozyc sobie zycie na nowo to zerwij z nia kontakt

Jak tak zrobie to najprawdopodobniej ona powie " wiedzialam ze tak bedzie " z wielkimi pretensjami ze mozemy sie zaprzyjaznic tylko ja nie chce ;/

Gość mmmmmmmmmmmmmmmm111
a co cie obchodzi co ona powie ma swoje zycie to niech sie nim zajmie chyba dla ciebie wazniejsze jest to czego ty chcesz skoro to sprawia ci bol to przestan sie z nia widywac a ona jak chce zgrywac taka przyjaciolke to powinna to zrozumiec a jak nie to juz bedzie tylko i wylacznie jej problem

no nic mnie to nie obchodzi .... Tylko pewnie zrobi ze mnie tego najgorszek a swoich blendow nie widzi ... spotyklem sie z nia ona zerwala z chlopakiem i calowalem ja przytulalem wczoraj do niego wrocila ... i dzos z nia o ym gadam a ona mi powiedziala ze widzialem ze na nic nie robila w moim kierunku tylko ja ciagle ja calowalem przytulalem itd ... i to jest moja wina... ja tego nie rozumie to chyba powinna mnie powstrzymac czy cos ;/

Gość fcvbnm
pisze sie "ja nie rozumiem",a nie " ja nie rozumie"!!!!!!!!!! co za wieś:O

Gość taka jakaś ona
ma do Ciebei słabośc i to na pewno, ale skoro sie tak zachowuje to daj sobei z nią siana a sam w końcu przybiegnie... Nie ogarniam niektórych panienek... Moja była koleznka(która juz się dla mnei nei liczy) miaął kolesia byli razem rok i rzuciaął go dla innego, przyjaźniałm się z nim i teraz a teraz to juz cos wiecej... On nie chce utrzymywac z nia kontaktów, ale ona cały czas to robi, wchodzi z buciorami w jego zycie... Skoro po tak krótki czasie ona pozwoliła bys ją całował to wielka miłośc z tym facetem to nie jest...