izucha 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 lekarz przepisal mi ta zastrzyk anty.niepowiedzial kiedy ma pielegniarka mi go zrobic.Po porodzie dal mi luteine i powiedzialze po niej wystapi krwawienie i ze po krwawieniu moge zrobic zastrzyk.Niezrobilam zastrzyku.Zrobilam go miesac po krwawieniu bo czekalam na nastepna miesiaczke.Wyczytalam ze trzeba zrobic zastrzyk 5dni po wystapieniu miesiaczki a ja dostalam miesiaczke po wywolaniu i nie zrobilam zastrzyku 5 dni po (bo nie wiedzialam) myslalam ze w kazym momecie moge to zrobic ale i tak tej drugiej miesiaczki nie dostalam.I co teraz ?! jestem przerazona!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izucha 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dakota-dakota 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 Bez sensu zrobiłas :) Może się okazać, że będziesz musiała wziąć kolejny zastrzyk, bo ten nie zadziała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jojojjj Napisano Czerwiec 23, 2009 wróć do gina i opowiedz mu to - ale wg. mnie zastrzyk niezadziała prawidłowo i nie chroni przed ciążą a kolejnego pewnie niedostaniesz bo ten pierwsze musi "wyparować" z organizmu - więc pozostały ci 3 miesiące z gumkami itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach