Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika668

Czy wpadłam?

Polecane posty

Gość monika668

A więc kochałam się z swoim chłopakiem, wszystko było ok do póki nie skapnął się chłopak że guma pękła, to było w trakcie, zdjął tą gume i już dokończył na zewnątrz. Następnie wyrzuconą prezerwatywę koło łóżka podniósł(chciał wyrzucić) i stwierdził że był w niej bialo-przezroczysty płyn, lecz nie był pewien czy od niego. Okres miałam 15 Czerwca, kochaliśmy się 21. Słyszałam że w trakcie stosunku wydzielają się płyny zawierające plemniki. Moje pytanie brzmi tak: Czy możliwe że będę/jestem w ciąży?

Gość monika668
Dopiszę jeszcze że tego płynu były może 2-3 kropelki.

Gość ggggggggg
nie wpadlas

Gość monika668
Proszę o wypowiedzi też innych osób, dziękuje!:)

Gość monika668
Nie smiejcie sie, ale slyszalam, ze preparat bakteriobojczy taki jak domestos uzyty dopochwowo do 12 godzin po stosunku daje stuprocentową pewność. Czy ktoras to probowala?

Ja wspołżyje bez zabezpieczen 6 mies. Sądze ze w twoim wypadku to malo prawdopodobne :) 99 % ze nie wpadliscie :) Jesli okres sie nie pojawi to zrob test bedziesz miala czarno na bialym ;) ale nie martw sie przez ten czas \'\'oczekiwania\'\' na @ :) zajść w ciąże nie jest tak łatwo :)

Gość monika668
Ten wcześniejszy post nie jest mój.

dramat. idź do ginekologa i poproś o tabletki 72 po. będziesz pewna tak to nigdy nie wiadomo. przynajmniej jednej nie chcianej w ciąży mniej będzie

Gość hex
a co zmieni więcej wypowiedzi? czy jeśli 70 osób napisze, że zajdziesz to będziesz ? no dobra to ja dopisuje się, nie jesteś w ciązy to 2:1 szans :o

Gość monika668
Niee, nie chodziło mi o takie głosowanie :) Po prostu chce znać wasze zdanie i tyle.

Gość monika668
Czasem lepiej posłuchać osób bardziej doświadczonych od siebie:)

Gość nie_szalej
Jestem w takiej samej sytuacji tzn ja i moja dziewczyna ;( wiem jak się czujesz. a czy twój chłopak spojrzał na prezerwatywę tak jak była ona w pochwie chodzi mi o stronę zewnętrzną znajdującą się w twojej pochwie czy wewnętrzną znajdująca się na jego członku jeżeli spojrzał na tą zewnętrzną to raczej nie powinnaś bo na prezerwatywie jest śluz który kobieta wytacza chyba w czasie seksu nie jestem pewien i nie chciałbym mącić ci w głowie ale w gruncie rzeczy kobieta wydaje śluz więc to ( biało-przezroczyste) COŚ należy do ciebie i jest jeszcze a jeżeli dokończył robotę ręką i nie dotkną twojej pochwy to nie ma się czym martwić . pozdrawiam

Gość Monika668
No to pozostaje czekać 7 dni i kupić test.