Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejnasytuacjaaaaaaa

Jak zapomniec i przestac czuc po 12 latach

Polecane posty

Gość beznadziejnasytuacjaaaaaaa

Co myslicie o sytuacji w ktorej przez 12 lat niewidzenia kogos i wielu probach zapomnienia, ta osoba ciagle wraca w snach,ciagle pojawia sie w myslach; nawet jak mam zwiazek z kims innym, to mam takie glupie wrazenie ze ona ciagle jest obok.... Moze ze mna jest cos nie tak, bo jesli to trwa juz tak dlugo to bede sie meczyc do konca zycia?

Gość vp.pl
nie zzapomnisz....mnie tak "przesladuje" juz 7 lat....ale to dotyczy zranionej milosci.....:-(

Gość undercover
ja sie od tygodnia mecze z calkowicie nierealna miloscia i fascynacja jak nastolatka wpadlam....to dopiero paranoja....

Gość wwwzzzaaa
ja miewam sny prorocze - więc sen ma dla mnie jakieś znaczenie w życiu. Poza tym kilka lat temu odeszłam od mężczyzny znaliśmy się bardzo długo potem bylismy w poważnym związku - ogólnie wielka miłość, no ale musiałam odejść. częśto wraca do mnie w śnie , wkurza mnie to że nie myśle juz o nim, nie pamiętam a ten zaczyna mi się śnić, potem znowu cisza. Mysle że zawsze bede dla niego wązna i myśli o mnie czasami.

Gość Tikimmu
Mysle ze ta osoba moze byc wampirem energetycznym i jestes z nia (a wlasciwie nim) caly czas polaczona, a Twe emocje syca go.

Gość wampiry emocjonalne
żywią się WŁASNYMI emocjami. Ofiara służy tylko jako katalizator. Po 12 latach i bez kontaktu nie jest możliwe aby wampir podtrzymywał taki układ. Sama autorka go podtrzymuje.

Gość Tikimmu
Zywia sie cudzymi i wystarczy link energetyczny, zdjecia. A ze autorka podtrzymuje to inna sprawa :P