niccoline 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 ja osobiscie kocham kuchnie wloska a nienawidze sushi (nie jest to dla mnie jakas rewelacja. ryz tylko sie klei do zebow i ten ohydny zapach glonow :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeden moment 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 ostatnio rozkochalam sie w kuchni meksykanskiej! a co ciekawe stalo sie tak nie podczas podrozy do Meksyku, a do Paryza :D moj ukochany zamowil nam tam wycieczke w biurze OK-Tours i zamiast zabich udek, ktorych oboje niecierpimy zajadalismy sie burritos i tacos. mniam, polecam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niccoline 0 Napisano Czerwiec 23, 2009 Żabie udka..okropieństwo :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 31, 2014 włoska kuchnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość urszula111 Napisano Kwiecień 2, 2014 Ja jestem ciekawa kuchni brytyjskiej. Po ostatniej podróży po Wielkiej Brytanii odkryłam tyle ciekawych smaków, ze zaczęłam je powoli wprowadzać do mojej kuchni a nawet mieszać je ze smakami polskimi. Macie jakieś pomysły na brytyjskie jedzenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość waszka1 Napisano Kwiecień 2, 2014 Grecką włoską hiszpańską - całą śródziemnomorską Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach