Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kętra

jak ktoś ma wesele pod koniec sierpnia to kiedy zaprasza gości ?

Polecane posty

Gość kętra

kiedy ? bo nie wiem czy kuzynka ma mnie zamiar zaprosić czy olać

Gość dfghj
moja kuzynka ślubuje 29 sierpnia i w zeszły poniedziałek dostałam pocztą zaproszenie

Gość miesiąc wcześniej starczy
ale ja uważam że ładniej byłoby wcześniej dać znać, bo wiadomo taki wydatek trzeba zaplanować ale 1 miesiąc wystarczy , aby nie zostać uznanym za niewychowanego czyli u ciebie końcem lipca 🖐️

Gość kętra
dotychczas tylko do mnie mówiła----np. "a jak będziesz na weselu to zobaczysz..." ale oficjalnie jeszcze nic nie było więc myślałam że sie rozmyśliła

Gość ko
ja biore slub za 3 tydodnie a zaprosznia dawalismy dwa miesiace wczesniej zeby wszyscy sie zastanowili zdecydowali nie byli zaskoczni z wydatkami bo to i trzeba sie ubrac ( jakies zakupy ku temu) no i zawsze sie z czym przychodzi i z wlasnego doswiadczenia wiem ze ja wola=alm wiedziec co najmniej 2 miechy pzed imprezą dlatego sama tez tak rozwiozlam zaproszenia wiec jak koniec sierpnia to juz na czasie powinni zaczynac z tymi zaproszniami

Gość ko
ja biore slub za 3 tydodnie a zaprosznia dawalismy dwa miesiace wczesniej zeby wszyscy sie zastanowili zdecydowali nie byli zaskoczni z wydatkami bo to i trzeba sie ubrac ( jakies zakupy ku temu) no i zawsze sie z czym przychodzi i z wlasnego doswiadczenia wiem ze ja wola=alm wiedziec co najmniej 2 miechy pzed imprezą dlatego sama tez tak rozwiozlam zaproszenia wiec jak koniec sierpnia to juz na czasie powinni zaczynac z tymi zaproszniami