Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzila

Czy kupowanie w lumeksach to wstyd??

Polecane posty

Gość Dzila

Poproszę o opinię innych. Ja bardo lubie tam kupować, a wy?

Gość mozart
ja tez lubię zawsze mówię że ide poszperac do Centrum Handlowego

Gość Dzila
Zgadzam się, tam naprawdę są super ciuszki i w dodatku firmowe :)

Gość tez lubie wyszperac tam cos
fajnego. czesto sa to nowe ciuchy z metkami za psie pieniadze. dla mnie to zaden wstyd.

Gość Dzila
A teraz lupeksy są tak oblegane przez ludzi i to nie są osoby biedne, a nawet ekskluzywni9 ludzie :d

Gość a jaki wstyd
może w latach 90-tych, teraz jest moda na chodzenie po lumpeksach. Zresztą wystarczy popatrzec na ceny - niektorzy nieźle się cenią.:O

Gość wstyd to nie ale dla mnie
obciachem jest wyrywanie sobie ubrań z rąk podczas dnia dostawy i w ogóle dantejskie sceny, dlatego chodze poźniej.

kiedys w lumpeksach były ciuchy z lat 80 przywozone z niemiec;) nie trzeba mówic jak te ciuchy wygladały teraz ciuchy sa ładne, czyste , wyprasowane prawie zupełnie nowe;) i tanie!! ja oprócz butów i płaszcza na zime i jesien i bielizny wszystko kupuje w lumpeksach;) jakbym moze fajne buty znalzła i płaszcz to bym kupiła ale o to ciezko a takto wszystko tam kupuje;) nie ma kasy zeby sie ubierac w galeriach.jak mam dac 80 zł za swterek to wole isc do lumpeksu i kupic za 10zł a jaka frajda;) polecam zreszta wiekszosc moich kolezanek sie tam ubiera;) to zaden wstyd;) wstyd jest jak co 2 laska chodzi w tej samej bluzce;)

coprawda to prwda czasem przeginaja z cenami:O ale ja mam swoje stałe i zawsze cos tam znajde;) na wizazu jest fajan stonka o lumpeksach;) dziewcyny wymieniaja sie swoimi łupami;)

Gość ko
zaden wstyd zawsze jak masz reke i dar do grzebanek mozesz cos ciekawego wyniesc za mala kase ja je uwielbiam chodz faktycznie malo chodz ostatnim czasie i malo kupuje