Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedze i placze

siedze 9i placze-studia mi sie sypia

Polecane posty

Gość siedze i placze

mimo tego ze sie staram prawie wszystko mam do tylu, Nie chce mi sie nic. popadam w totalna depresje. Boze, pocieszcie bo nie mam ochoty zyc w tej chwili.

Gość jojojjjj
trzeba było się nie leniwić i nie imprezować!! powiedzmy sobie szczerze że studia jeśli choc troche się nimi interesuje są do przejścia bez problemu - ja własnie zdałam mgr :) niema co płakać nad rozlanym mlekiem tylko wziąść się do roboty i na przyszłość mieć nauczkę!!!

Gość zuzikaaaaaaa
daj sobie spokuj z płaczem!!!Chyba nie jest aż takzle?

Gość zuzikaaaaaaa
Pani mgr >Jak obroniłaś pracę przy takiej ortografii?Nie neguj kogoś!Weż się za słowniczek ortograficzny.

Gość kot w wąsach
studia są proste. a po nich nie ma pracy.

Gość siedze i placze
Mam 2 poprawki i 2 przelozone egzaminy. Przelozone to kij ale poprawki.... Strasznie sie boje. Przeciez jak obydwu nie zalicze to bede musilal semestr poprawiac, a te kobity sa takie ze potrafia bez mrugniecia okim uwalic, mimo ze bylo sie obkutym jak ta lala. Boje sie strasznie, schizuje, placze wymyslam jakies czarne scenariusze,, Deprecha totalna. aha, nie imprezowalam ani sie nie lenialam. po prostu nie poszczescilo mi sie.

Gość kot w wąsach
to jak nie czujesz tych studoiw to po co studiujesz? zmien studia. proste :/ tez chce miec takie problemy :/

Gość zuzikaaaaaaa
Gdybyś nawet nie pozaliczała? To też się nc nie stanie.Przestań panikować.TRZYMAJ SIĘ!!!!!!

Gość jojojjjj
przepraszam bardzo ale niewidze tu żeby dziewczyna miała jakieś inne wytłumaczenie poza tym że się jej nieposzczęściło... kobieto ludzie zdają sesję jednocześnie pracując, utrzymując dom czy mieszkanie, mając dziecko itd.. moja bratowa zdaje własnie w 7 miesiącu ciąży i jakoś ludzie dają rady - przeszłam 2 uczelnie a o wielu wiem sporo i jeśli ktoś bywał na zajęciach i choć troche się przyłożył to wszystko jest do zdania!!!

Gość dziecko z bulerbyn
e tam, ja niemal co roku miałam jakąś poprawkę, i jakoś dawałam radę, kiedyś też przeżywałam i bałam się cholernie ale przecież nie warto tak szargać sobie nerwów:) wiem co mówię, teraz też mam kampanię wrześniową i co, przyłożę się i zdam:) a i jojojjjj wiesz nie każdy musi siedzieć w domu sam bo nie ma znajomych i z nudów się uczyć, jak się studiuje to się imprezuje! a i nie każdy studiuje kierunki typu pedagogika gdzie za przeproszeniem gówno się robi, ja mam zawsze mnóstwo nauki przez cały rok i nie siedzę nad książkami dniami i nocami. fakt potem są poprawki ale zawsze jakoś daję radę.

Gość kot w wąsach
i tak nie znajdziecie pracy :/

Gość dziecko z bulerbyn
aha i jeszcze coś pracuję na cały etat i studiuję dziennie jakby co. Po prostu zamiast pogrążać dziewczynę lepiej ją pocieszać, nie po to pisała na forum by jakieś przemądrzałe panie magister ją gnoiły

Gość olaola89
widze ze rady od siedmiu bolesci ;/ ja tez sie baardzo stresuje studiami dlatego cie rozumiem. najlepiej pomysl w ten sposob, ze nie jestes pierwsza i ostatnia osoba na studiach, ktora musi przechodzic przez poprawki. takich ludzi jest mnostwo i jakos sobie daja rade wiec czemu ty masz sobie nie poradzic:) poza tym w wakacje bedziesz miala duzo czasu wiec bedziesz sobie mogla rozlozyc material i uczyc sie bez stresu. A jesli nawet nie zdasz to mozesz przeciez ostatecznie wziac warunek.

Gość JOJOJJJJJ ortografia głąbie
Niedouczony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kot w wąsach
jojojjjj uczy angielskiego chińskiego. zostawcie ją.

Gość jolantaaa12345
nie uogolniajcie. sa studia i STUDIA. nie mozna porownac studiowania np. pedagogiki do studiowania medycyny. smiesza mnie te texty o tym,ze ktos studiuje, pracuje, ma dziecko albo cala gromade, zoo itd. i sobie radzi. moze sobie radzi, bo jest na takich studiach, na ktorych uczy sie tyle, ile do matury. autorko nie przejmuj sie. roznie w zyciu bywa. szkoda zdrowia. jakos sie wszystko ulozy.

ja juz powoli odpuszczam, wiem ze znowu nie zdam najwaznejszego egzaminu - studenci filologii wiedza o co kaman. Postanowilam ze jeszcze pojde na ten jeden zjazd za tydzien, postaram sie zdobyc pare zaliczen, a na ten egz pojde na lajcie - za 1,5 tyg. Obczailam juz inna uczelnie. Trudno, 4 lata mam w plecy ale jestem mloda, mam dopiero 22 lata! Życie przede mna. Moj facet teraz konczy pierwszy rok, na razie wszystko ma do przodu a ma 24 lata.

Gość kot w wąsach
powinni tego zabronić, tzn takich studiow gdzie nauki jest malo i kobieta samotnie wychowujaca dziecko jest w stanie zrobic dyplom. osobiscie studiuje taki gowniany kierunek i smieszą mnie ludzie ktorzy sie przejmuja tymi studiami i podchodza do tego powaznie. na zaliczenie trzeba napisac o czyms artykuł na 2-4 strony i dostaje sie 5 :/ smiech na sali. potem nie ma pracy. i sie nie dziwie.

Gość kapelanka
ojjojjjjj -->to samo do niej chcialam napisac ,ze jest gląbem niedouczonym !!!!!!!!! ortografia skarbie !!:O:O kto cie wypuscil ze szkoły :O OMg

Gość kot w wąsach
hej czy wy chcecie podwyzszyc swoja samoocene bo laska robi bledy ortograficzne a skonczyla studia? hahaha :D kolejne glupie baby?

Gość trhhrtta
taaa.. na pedagogice sie nic nie robi?? phi tak mowi ten kto nie studiowal, lub studiowal na jakiejs prywatnej marnej uczelni, to moze i nic nie robil..

Gość kot w wąsach
ja moge powiedziec ze na socjologii to sie czlowiek opierdala na calego :D