Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie stara

Czy ktos czuje sie tez tak staro?

Polecane posty

Gość czuje sie stara

mam prawie 24 lata i czuje sie staro.. czas zaczal tak szybko leciec.. biedlugo bede miala 30:( czy ktos z was tez tak ma?ze czujecie sie juz stare .. ze zycie wam tak szybko mija ze ani sie obejrzycie a juz bedzie 30.. przestaniecie byc atrakcyjne...i bedziecie sie starzec juz...:(

Gość czuje sie stara
nikt sie nie wypowie?

Gość nikt cie nie zechce
i zostaniesz stara panna hehe :)

Gość czuje sie stara
mam chlopaka ale to nie o facetow chodzi tylko tak ogolnie.. ma tez ktos jak ja?

Jeżeli będziesz ciągle myślała o tym, że (niby) jesteś stara, że czas tak szybko leci to jeszcze popadniesz w depresje ;) Zacznij może coś robić. Oderwij się od nudy, monotonii. Poszukaj sobie jakiegoś zajęcia, które wyrwie cię z tej \"twojej starości\" !

Gość ghaysui
Ja mam 22 lata i czuję się jak dziecko 15 letnie czasem i chwilami aż mi uwierzyć, że już nie jestem nastolatką i dziwnie mi jak sobie uświadamiam że czas tak szybko leci i boję się, że nie zdążę go wykorzystać tak, jakbym chciała. W ogóle to zauważyłam, że tak mniej więcej odkąd skończyłam 20 lat, czas jakby przyspieszył 2 razy. Dawniej tydzień wlókł się jak flaki z olejem, do wakacji zawsze było daleko, zima wydawała się ciągnąć w nieskończoność, a teraz tygodnie mijają tak szybko, że nawet się człowiek nie zdąży obejrzeć, a tu już jest następny tydzień i miesiąc i rok. Nie chcę żeby tak było:(

Gość czuje sie stara
ghaysui czuje tak samo!! ja naparwde jestem juz stara czy 23 niedlugo 24 lata to duzo???????

Moim zdaniem mamy tyle lat na ile się czujemy. Ty masz 23, a po twoich wypowiedziach można stwierdzić, że czujesz się na 50.

Gość czuje sie stara
czy 23 24 to duzo ??

Nie chce myśleć jak się będziesz czuła gdy będziesz miała 40 lub 50 lat. Apokalipsa normalnie

Gość ghaysui
Wiesz ja miałam tak, że zawsze czekałam kiedy będę starsza, najpierw na 18, później chciałam mieć 19, 20, 21 lat, żeby w końcu poczuć się poważniej, żeby ludzie nie traktowali mnie jak dziecko, żebym mogła stać się samodzielna, a teraz chciałabym, żeby czas się zatrzymał, nie chcę mieć 23 lat w grudniu, chciałabym żeby już zostało tak jak jest. Przecież te 23 czy 24 lata to niedużo, ale jak pomyślę, że czas będzie przyspieszał coraz bardziej to niedługo naprawdę będę stara i nie zdążę nic ciekawego zrobić ani przeżyć:( W końcu jak miałam np. 2 lata to rok był połową mojego życia, a teraz to 1/22, dużo mniej i pewnie dlatego w odczuciu człowieka czas upływa coraz szybciej...

Ja mam prawie 32 lata i wierz mi... jeszcze żyję, wciąz mam powodzenie i absolutnie stara się nie czuję... a Ty.. cóż z takim podejściem do 30-tki nie dociągniesz :D

Gość czuje sie stara
a ja czyje sie juz taka stara.. i to nie o powodzenie chodzi c z tego ze je mam jak mam wieczne i tak kompleksy

ja np. też mam kompleksy. użalałam się nad sobą, że jestem taka, siaka. ale co to mi da ? w czymś pomoże ? raczej nie ... trochę optymizmu wiary w siebie i do przodu :D

Gość a ja sobie mysle
ja to dopiero czuję się staro. 34 lata na karku. Kobieto, Ty masz dopiero dwadzieścia coś. Zycie przed Tobą. Podejrzewam, że usłyszałabym dokładnie te same słowa z ust sześćdziesięciolatka :)

Gość gruubasek
Nooo jestes tara jak diabli. Wiesz co przygotuj sie juz na pobieranie emerytury i jezdzenia do sanatoriow bo twoj koniec sie jzu powoli zbliza.

Też mam 24 lata, i czuje , że trace najlepsze lata :( Boję sie zmarszczek, boję się , że nie będę sie sobie podobać:( Czasem nachodza mnie takie myśli...a skąd to się bierze tego niewiem...

Gość szczerosc
No jesli ktos cale zycie stawial na wyglad to tak to sie konczy niestety kasia. Uroda nie jest wieczna a z czasem sie brzydnie nie pieknieje.

Gość gruubasek
To jak przechodzicie juz na emeryture ? Powaznie pytam.

Gość 25-latek
Ja mam 25 lat, z tym ze jestem facetem i wiecie co ??? Czuje sie cholernie mlody :D Musi wam sie mocno nudzic skoro zamartwiacie sie takimi bzdurami.

Gość facetvrvfvv
a ja wiem ze panie w wieku 25-35 sa najpiekniejsze i o wiele bardziej pociagajace maja to cos.... dojrzale i poruszajace sie z gracija wole te panie od dziewczyn w wieku 17 -21......mam 24 lata i kilka słow do autorki topiku niewiem czemu sie tak czujesz ale naprawde niemasz powodow aby sie czuc staro.... napewno jestes powabna i piekna kobieta

Gość za chwile 34
zaczynam zycie od nowa ( w kazdym sensie) i dostalam zastrzyk mlodosci. Zreszta duchem nigdy nie czulam sie staro.

Gość Superrrrrrraska
beznadziejne babska...naprawdę żal czytać... Ja mam tez prawie 24 lata i co z tego? po pierwsze nie wyglądam nawet na 20 po drugie, w jakich czasach żyjesz autorko? w Średniowieczu? Bo z tego co piszesz, to juz się powinnas do grobu kłaść. Dziewczyny przestańcie sie dołować. Bo inni z wami nie wytrzymają. (Żeby nie było wątpliwości, ja jestem kobietą)

Gość alfredo pacman
jak czujesz sie stara to znaczy ze musisz zmienic towarzystwo :/

Gość czuje sie stara
ciagle sie przegladam wydaje mi sie ze wygladam staro jak jakas matka polka...jak mowie to innym to sie pukaja w glowe...naprawde sie tym przejelam:(tez sie boje zmarszczek boje sie postarzec..

Gość ja skończyłam 31
to co mam sobie już trumnę kupić ? chciałabym mieć takie problemy jak ty...serio...

Gość
ja się tak czuję za tydzień kończę 27 lat -zainwestuj w dobry krem -nie obcinaj włosów na krótko - to postarza -nie przesadzaj z opalaniem -nie ubieraj się jak własna ciotka i powinno być ok :p :)

Gość
zresztą widać, że nie zrozumieliście intencji autorki :o ona nie mówi, że jest stara - boi się przemijania

Gość nastolatka -000
ja za miesiac skoncze 17 i tez jestem zalamana :( wiem ze to glupie ale tak jest jak sie siedzi w domu cale dnie i czuje jak zycie szybko leci a ja nic nie robie i cala mlodosc przeminie, jak to sie nie zmieni to w koncu popelnie samobojstwo bo nic nie ma sensu