Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja sama

leki antylekowe

Polecane posty

Gość a ja sama

czy ktos z was orientuje sie czy sa leki o dzialaniu przeciwlekowym jakiejs nowej generacji ktore dzialaja doskonale ale maja mniej skutkow ubocznych a przede wszystkim uzalezniajacych?

Gość a ja sama
nik t nic nie wie//;9

Gość nie ma takich leków
i pewnie długo nie będzie.

Gość a moze jednak

Gość namówiłam
antydepresanty są lekami nieuzależniającymi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uzależnia lek typowo uspakajający np Estazolam

Gość antydepresanty tez uzalezniają
wszytkie leki działające na psychike uzależniają w ten czy inny sposób i w różnym stopniu

Gość Zadziorny Nick
Nie ma takich lekow! Kazdy lek, a najbardziej chemiczny i dzialajacy na psychike robi dziury w glowie, tak samo jak alkohol spozywany w nadmiarze czy marihuana. Tak samo ziola ktore wykazuje takie dzialanie oraz inne ziola ktore w duzej ilosci czy za dlugo spozywane maja wplyw na organizm. Jezeli jestes zdrowa na ciele to zamiast tabletek i lekow zajmij sie czyms, biegaj, plywaj, skacz, tancz. To jest zdrowsze niz kazde lekarstwo.

Gość a ja sama
not ak ejstem zdrowa na ciele ale mam problemy z lekami, nie moge wybrac sie gdzies dalej od miejsca zmaieszkania, strasznie sie stresujez byle powodu i serce mi kolacze jak szalone, wystarczy ze spotkam stara kolezanke albo zobacze kogos niemilego to juz wariuje serducho, nogi sie uginaja, polmrok sie robi, poce sie uderza mi cisnienie do glowy. Zaniedlugo mamz amair podjac prace i nie wyobrazam sobie tego:(

Gość a ja sama