Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dffdfdfdfddfsdfefwdfsd

czy jest tu ktos choc troche znający się na telefonach??

Polecane posty

1. Przyjrzałam się przed chwilą karcie pamięci, czy może z nią jest coś nie tak - i oprócz specjalnych prostopadłych lub równoległych linii takich jak na tym zdjęciu - http://upload.wikimedia.org/wikipedia/common s/f/f7/Sim_card.png ma jeszcze jakąś zagiętą widoczną pod światło jakby rysę. Czy to może od tego tel nie reaguje na naciskanie klawiszy, wyświetlacz się sam wyłącza, a po ponownym włączeniu telefonu czasem są zmienione kolory, a litery i obrazki są widziane jak w lustrzanym odbiciu???? 2. Nie mam karty pamięci, zdjęcia są na pamięci telefonu - czy da się teraz je jakoś usunąć, czy wyjąć tą pamięć???? Bo nie chcę, żeby ktoś z obsługi oglądał moje zdjęcia, a znając ludzką ciekawość - na bank to zrobią.

czyzby nie bylo tu nikogo choc troszke znającego sie na telefonach!???????????????????????????????? :(

Gość taka jednaaaa sobieee
sproboj przez komputer pousuwac tj podlacz kabel usb do tel i do komputera i pousuwaj to co chcesz albo przenies sobie narazie na kompa i daj do naprawy

Gość fdfdfdsdsdsds
nie da tak rady - próbowałam, bo jak podłącze wyświetla sie komunikat - czy chce sie połączyć z kompem za pomocą samsung pc stuio czy innego programu. klikam na Samsung PC studio ale telefon wogóle nie reaguje bo nie działają klawisze.... :( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ghjgfhnggfh
uppppppppppp

Gość ghjgfhnggfh
upppppppppppppppppppppp

Gość ppyuughhghgf
uopppppppppppppppppppppp

Gość ppyuughhghgf
uppppppppppppp