Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulinazet

suknia z wyprzedaży

Polecane posty

Gość paulinazet

Mam dylemat, znalazlam ladna suknie, ale z wyprzedazy w salonie. Tzn w salonie babka powiedziala, ze wyprzedaz bo to kolekcja 2009, ale sie waham, bo moze po prostu cos z nia nie tak? Spotkalyscie sie z tym, ze az tak duzo tansza?

Gość niby gdzie
jak z wyprzedazy i ci sie podoba to ja bierz dzieczyno a sie nie zastanawiaj! wyprzedaze sa super i wcale nie sa oznaka tego ze z suknia jest cos nie tak ale ''ksiezniczki'' juz wiecej jej nie wezma bo sa nowsze modele... ja bym sie ie zastanawiala! sama kupilam suknie z wyprzedazy-przeceniona z 1000€ na 299€:)

Gość Boriana
Ja tez przymierzałam suknie z wyprzedaży. W cenach atrakcyjnych- 400, 600 zł. To byl luty 2009- suknie z kolekcji 2008. Kobieta mowila, ze przymierzane w salonie, wiec oddają ją do czyszczenia i mozna odbierac. Jak Ci sie podoba to bierz.

Gość Boriana
Data wyprzedazy faktycznie dziwna

Gość niby gdzie
przypuszczam ze autorka sie pomylila i chodzi jej o suknie z kolekcji 2008

Gość paulinazet
Nie, nie pomylilam sie. Pani mowila, ze chce zamowic kolekcje 2010 i dletego wyprzedaje niektore modele z 2009. Co prawda suknia ekstrawagancka, wiec moze po prostu jest na nia malo zamowien.

Jesli autorce chodzi o suknie z 2008 roku to po dokladnym obejrzeniu ja bym zakupila taka suknie, jesli bylby to jeden z modeli,ktore mi sie podobaja :)

Gość paulinazet
no własnie to jest 2009

kupuj. ja swoja tez kupilam z wyprzedazy.kosztowala 2400 a kpilam za 1700. jest piekna i i nie musialam tyle wydawac.kupuj

Gość patilllllllka
jasne że kupuj ja za swoja zamiast 3900zł zapłąciłam 3100zł :) i wszystko z nia ok a termin wyprzedazy normalny bo ja swoja kupilam w marcu koleekcja 2009 bo to suknie z Francji i panny młode juz dawno swoje suknie na ten rok pokupily (czeka sie ok 5 miesiecy na szycie) a ze ja mam na pazdziernik dopiero wiec moglam czekac tyle :) jak ci sie podoba to bierz

Gość paulinazet
Przemyślę, bo kusząca propozycja, tylko suknia baardz odwazna, ale z drugiej strony ktos moze mi ja podebrac jak bede sie za dlugo zastanawiac

Gość bfbfbfbfbfb
pokaż linka do sukni :) powiemy, czy się opłaca brać

Gość grasshooper
Może sukienka juz była używana przez kogoś i dlatego chcą ja taniej sprzedać.

Gość grasshooper
Albo jest z kolekcji 2007, potem 2008, a teraz 2009. Spotkałam się z taką sytuacją, że modele które nie zostały wyprzedane, zostały dokoptowane do nowej kolekcji. Ale jeśłi jest ładna i nie budzi Twoich zastrzeżeń to bierz.

Gość kupuj kupuj
Po prostu przymierz i jesli poczujesz ze to ta to sie nie zastanawiaj:) ja tez swoja kupilam po przecenie z 800funtow(jakies 4000zl) na 300(1500zl), a moglam kupic drozsza bo mialam kase, ale zalozylam ja i wiedzialam ze to ta:)

ja tez juz widzialam wyprzedaze niektorych sukien z 2009 roku. To chyba normalne bo jest kryzys. Teraz wszedzie zaczely sie wczesniej wyprzedaze

Gość paulinazet
No dobra, pokaze. Nie chcielam wklejac, bo wiem, ze zaraz troszke krytykantek se odezwie, ale moze obiektywna krytyka tez est czasem przydatna i pomoze w wyborze: http://www.evinion.pl/kolekcja?func=detail&id=64 odwazna nie? Ale ja tez jestem odwazna:)

Gość najbardziej podoba mi się
bardzo mi się podoba :). wersja z czarnym czy czerwonym haftem?

Gość paulinazet
W salonie jest tylko z czerwonym, ale moze i dobrze, bo bym zaglostke miala:)

Gość najbardziej podoba mi się
to dobrze, do tej z czarnym haftem musiałabyś mieć bardzo wyrazistą, mocną urodę :)

Gość no to fajnie
dziwna troche i faktycznie dla odwaznej