Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka...

ciąża??!! a tabletka 72 godziny

Polecane posty

Gość studentka...

witam.. 11 czerwca zdażyło nam się z męrzem wpadka... ja jestem na studiach mąż miał wyjezdrzać za granicę na 2 lata więc udaliśmy sie jeszcze tego dnia do lekarza... 2 godziny po pęknieciu nam prezerwatywy wziełam tabletkę.. miałam odczekać 3 godziny na jakieś obiawy... wszystko było dobrze,... 21 miałam dostać okres.. a dodam że mam go regularnie... jutro rano robie test.. jak myslicie czy to możliwe że jestem w ciąży???

Gość maaajka19
tak

Gość mało prawdopodobne
ale szansa jest. jednak ta dawka hormonów jest tak silna że może porządnie rozregulować ci gospodarkę hormonalną na lata. Lekarz nie kazał ci zgłosić się jakbyś krwawienia nie dostała w terminie? mi kazał w celu ustalenia przyczyny.

Gość jojojjj
ciąża możliwa jeśli w tym dniu miałaś owulacje i do zapłodnienia doszło odrazu po stosunku - zdarza się ale rzadko - zrób test

Gość kjd
Zdarzyło pisze się przez rz, mąż przez samo ż, wyjeżdżać przez samo ż - radzę kupić słownik a nie brać się za seks, po co masz swoją głupotę rozmnażać:o

Gość studentka...
ta strona jest od tego aby umieszczać na niej nurtujące nas pytania.. oraz dzielenia się z przeżyciami.. a nie jest to strona o ortografii.. więc daj sobie spokój...dzisiaj rano zrobiłam test.. jest negatywny... nie wiem czemu ale nie cieszę się za bardzo z tego powodu... Okresu dalej nie ma... już 4 dzień...jutro pójde do ginekologa...