Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kerras

pokolenie fotka.pl

Polecane posty

Gość Kerras

Zastanawiam się nad jedna sprawą. Dziewczyny w wieku średnio 14-17 lat mają obowiązkowo konto na portalach takich jak "fotka", "epuls", czy bardzo znana "nasza-klasa" ,która ostatnio zaczyna przypominać drugą "fotkę". Dlaczego te DZIEWCZYNKI myślą,że jak ubiorą sie w obcisłe "sekswone" (ich zdaniem) ciuchy, ścisną cycki i wydymią usta, to wyglądają ładnie. Dlaczego mają czarne wymalowane oczy i nazywają TO COŚ makijażem? Na kazdym zdjęciu widać ich rękę, bo zdjęcie jest robione obowiązkowo z góry i oczywiście dziewczynki robią sobie zdjęcia SAME. No, lub robi im je koleżanka ,jest to tzw. "seszyn",lub "sesja" i podpisuje sie takie zdjęcie "by Ka$iA". Na każdym zdjęciu podniesione brwi i modny "dziubek". I piszą o sobie "nie jestem pustą laską, poznaj to ocenisz. pierdole krytyke." Czy tylko mnie to tak WKU*WIA? inaczej nie potrafie tego nazwać!!! To są DZIECI, i robią z siebie pośmiewisko... Ehh... pozdrawiam ;]

Gość misca
Racja, ale ameryki nie odkryłaś.

No tak...jest to powszechne i chcąc nie chcąc -tak jak Ty- widzi się to. Nic nie zrobisz....

Gość czyli przegrańcy dominują
jak sama napisałaś, odkryłaś - to są dzieci. To są jeszcze dzieci, wolno im myśleć w ten sposób, nie są przecież najmądrzejsze, dojrzałe, wiedzą o co w życiu chodzi. Ja stawiam pytanie inaczej. Gdzie są ich rodzice, gdzie są ich ideały, gdzie guru intelektualne, czym te dzieciaki się kierują?! To nie ich wina! Po pierwsze nie wymagajmy od nich z miejsca dyskusji o filozofii, czy genialnego rozpoznania w sprawach bliskiego wschodu. Pozwólmy im być nastolatkami. Jednak rodzice nie powinni pozwalać na brutalne doświadczenia ze strony dorosłych. Taka nastolatka sama wystawia się na żer. Ciekawa jestem, czy rodzice są tego świadomi, że ich córka wypina cycki do aparatu, a potem mailuje ze starymi oprychami i prowadzi dyskusje na temat seksu.