Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cwana bestia.

najbardziej chamski tekst jaki slyszalyscie od faceta

Polecane posty

Gość cwana bestia.

piszcie

Gość materialnadziwka
jestes gruba-brzydze se grubasami:) waze 60kg przy wzroscie 170

Gość glupiaaaaaa
-jak ci nie mowie schudnij!! -idz na nogach schudniejsz troche

Gość mario84000000000000000000000
materialnadziwka bo jestes gruba :O

Gość materialnadziwka
mario:) nie sadze:)

Gość wpadlam w dolek
ja mam 172 cm i wage 56 chcialabym wazyc 60kg

Gość tylko ja 25
wolalbym jebac psa niz posuwac polke:O

Gość materialnadziwka
wazylam 56 ale rzeczywiscie przytylam:)4kg:)ojjjjj strasznie gruba jestem....faceci sa jebnieci z leksza

Gość wpadlam w dolek
jak ci sie udalo przytyc? bo u mnie jakos nic sie nie rusza w gore:O

Gość matka trójki
\"masz tyłek jak galareta\" a byłam szczupła gdyby mi teraz to powiedział to przyznałabym mu racje ale nie wtedy

Gość Czarna199
Pierwsza randka,wydawało by się że ideałny chłopak.łazimy po mieście,a on nagle wywala swą "niebiańską "jak sądził klatę do pokazania.Za chwilę rzuca tekstem " Nogi masz w porządku,ale ten brzuch...i każe mi go pokazywać na środku miasta,by on ocenił;/;/ Ehh głupia byłam,że mu w ryj nie dałam.Pozniej idziemy do baru,odmawiam od niego wszelkich fast foodów a on znów przycinka,hmmm czy szczerość " Zamierzasz się pewnie teraz odchudzać,po tym co CI powiedziałem,prawda???" ehhh,najgorsza randka w życiu :( dodam,że mój obecny facet uwielbia moje kształty ;) Trzeba sobie znalezc kogoś na poziomie,a nie chamskiego frajera;) Pzdr dziewczyny :*

Gość berette
Im wiekszy paszczur z faceta, tym bardziej przyczepia sie do wygladu kobiet. Pewnie kompleksy w ten sposob lecza :o

oj nie jestem paszczurem , wymagam od siebie , dlaczego nie miałbym wymagac tego samego od kobiet

Gość Czarna199
Miałam tyle nadzieji co do niego,a tym tekstem skasował mi wszystko.. Tacy ludzie,potrafią zaniżyć samoocenę,na dobrych kilka lat . Wiem co mówię.

Gość
najbardziej chamskie było, gdy facet, z którym się spotykałam krótko - bo on mnie nie chciał - wyśmiał mojego obecnego :o to było żałosne i bez klasy

Gość Czarna199
Hmmm,takich sytuacji miałam sporo. Piszę z kolesiem,od pół roku na gadu,jesteśmy z tego samego miasta. Oczywiście fotki wysłane. Nadchodzi termin spotkania,on mi się zabójczo podoba,super gadka. Niestety,gdy się rozstajemy kontakt się urywa. Piszę sms,pytam tylko dlaczego?? Wybacz,inaczej sobie Ciebie wyobrażałem.Pa. :( Faceci to świnie!!!

Gość oihgfdsdfghjklkjhgfd
JEstes dziwka ,kurwa,szmata nienawidze cie,spierdalaj,odpierdol sie ,suko jebana.bylam w tedy za granica z chlopakiem z,ktorym w Poslce bylam 2 lata a tam pokazal rogi po rokuucieklam do Poslki.

Gość Czarna199
Ehh,jak mam możliwość to się już tu wygadam Dobrych parę lat temu,moja przyjaciółka kręciła z Rafałem,mi podobał się jego przyjaciel Łukasz.Dobrze o tym wiedział,kręciłam się wokół niego,szczerze mówiąc. Pewnego razu z przyjaciółką u jej chłopaka,był Łukasz. Podsłuchałam przypadkowo ich rozmowę: Wiesz gdyby K(ja) była tak samo ładna jak Twoja M(moja kumpela) to już dawno byłaby moja. Ehh ręcę opadają.Jak można być takim prostakiem?

Gość szczerość
A wy chamskie nie jestescie. Potraficie byc takie jak mezczyzni. Nie jestescie wcale lepsze.

Gość Czarna199
*pewnego razu byłam z przyjaciółką

Gość zranionaaaaa
nigdy nie myslalem o Tobie jako o kims z kim moglbym byc....takich jak Ty mam na pęczki:-o

Gość Czarna199
Ja zauważyłam że osoby typowo wrażliwe,ugrzecznione dostają właśnie najwięcej w dupę :(

Gość ktoskaaa aga
ale masz male cycki w ogole cos tam masz?:O

Gość fecet jakis tam
To ze po pierwszym spotkaniu facet mowi dziewczynie ze mu sie nie podoba to zwykla szczerosc i gra w otwarte karty a nie chamstwo i prostactwo. Kazdy ma prawo tak postapic bo przeciez nie widzial danej osoby na zywo i skad ma wiedziec jaki bedzie mial do niej stosunek. Jesli ktos zwraca bardzo duza uwage na wyglad drugiej osoby i ta z ktora sie umowil mu nie odpowiada to jego sprawa. Jezeli facet spotyka sie z dziewczyna bo szuka partnerki a nie kolezanki a ta nie odpowiada mu wizualnie to niby po co ma sie z nia spotykac jeszcze raz. Owszem dziewczyna moze miec fajny charakter ale jesli nie gra to dla drugiej strony az tak istotnej roli to juz tylko i wylacznie sprawa tej drugiej strony. Po pierwszym czy drugim spotkaniu wszystko sie moze zdarzyc i nik nie powinien od razu robic sobie zbyt duzej nadziei. Oczywiscie tyo dziala tez w druga strone czyli dziewczyna tez ma pelne prawo tak postapic.

Gość a ja usyszlama
rusz sie sama do kosza, to moze schudniesz:D :)

Gość etewwe
Ale i tak ci dla ktorych wyglad gra 1 skrzypce to pustostany.

Gość chrzanicie Hipolicie
Facet, czy babka (to działa w obie strony) na poziomie, zachowuje pewne przemyslenia dla siebie. Wybaczcie, ale naprawdę przykro jest usłyszeć od faceta - jesteś brzydka. Gadaliśmy na gg 3 miesiące, w końcu wymiana zdjęć i taki przypał. Centralnie mi powiedział, że się nie umówi, bo jestem brzydka. No gdybym może poszła do fryzjera, kosmetyczki a potem na sesję zdjęciową to może byłoby coś ze mnie. A tak to nie... Gadaliśmy 3 miechy, facet po 30-tce, a więc nie dzieciak już, przynajmniej wiekowo, bo mentalnie jak się okazało owszem. Gadało się naprawdę fajnie, długo i o wszystkim. I nagle okazuje się, że on szuka laski 90-60-90. A ja mu nie odpowiadam, bo nie jestem ładna. Żenua...