Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princess69

Problem z chłopakiem

Polecane posty

Gość princess69

mam 16 lat. Mój problem tak jak prawie każdej nastolatki to facet. Ma na imię Patryk, jest moim rówieśnikiem i chce ze mną być.. Tylko, że ja nie jestem pewna. Radziłam się już wielu znajomych, ale wszyscy znając mnie typ łowczyni ( jeśli coś upoluje to mam to na chwile, a potem się tym nudze) powiedzieli żebym go nie ruszała bo go skrzywdze. Też tak twierdze. Daje mi góra miesiąc, nie potrafie się zakochać.. To tak banalnie brzmi, ale źle mi z tym. Kiedyś rozmawiając z nim, powiedział mi, że 'Kiedy jego stosunki z dziewczyną się przerwą to on po prostu atomatycznie kasuje ją ze swojego życia ' Ja nie chce być wykasowana. Nie w taki sposób. Lubie go i kiedy jesteśmy razem mam ochotę się do niego przytulić, ale wiem, że jeśli popełnie jakiś błąd to on będzie cierpiał. Nie wiem już co mam robić. Nawet jego znajomi mówią, żeby się ze mną nie wiązał bo jest zbyt słaby psychicznie. Ja też potrzebuje trochę adrenaliny, rozrywki, a boje się, że on mi tego nie da. Co jeszcze? To, że kiedyś się kolegowaliśmy normalnie. I trudno mi przejść z koleżeństwa w związek.

Gość ja mam lat 20
i z maleg bo malego ale doswiadczenia wiem ze to nie wyjdize na 100%, nie wiaz sie poki nic do niego procz przyjazni nie czujesz, musi Cie chociaz pociagac, i musi Ci bic syzbciej serce.

no to powiedz to wszystko jemu, co nam tutaj powiedziałaś! :)

Gość princess69
ale najgorsze jest to że raz gdy był u mnei to ojciec złapał nas w łazience gdy posuwał mnie na pralce... powiedział że go zabije. i zabroniłz nim spotykać :(